software bouwsector van Offimac: de software waarop u kunt bouwen

De implementatie van software bouwsector betekent een belangrijk veranderingsproces voor iedere bouwonderneming. Het vakmanschap om dit proces met succes te begeleiden, zit na meer dan 30 jaar praktijkervaring ingebakken in de genen van Offimac. Daarom zijn wij de ideale partner met software voor de bouwsector.

 

software en it voor de bouwsector in beeld

Zie hier alvast wat info over onze IT voor de bouwsector:

.

Waarom kiezen voor onze software bouwsector?

 

Omdat mensen het verschil maken

In een tijdperk waarin vele technologiebedrijven uitpakken met vooruitstrevende softwaretoepassingen, blijken het steeds vaker de mensen achter het ICT-bedrijf te zijn die het verschil maken. Steeds opnieuw kiezen KMO's, zo blijkt, voor Offimac omwille van de know-how in de bouwsector en de mensgerichte aanpak. Het streven naar vakmanschap en kwaliteit is een streven dat de Offimac medewerkers dagelijks in de praktijk kunnen omzetten. Al meer dan 30 jaar lang de beste partner voor uw software bouwsector.

Wij leveren Meer kwaliteit voor een eerlijke prijs

Als het gaat om software bouwsector, houden wij er bij Offimac een aparte visie op na. Kwaliteit betekent voor ons: meer doen met minder. Het nakomen van afspraken, binnen het afgesproken budget en met een transparante communicatie, komt dan ook op de eerste plaats.

Wij zijn één enkel aanspreekpunt voor heel uw ict

Dankzij Offimac hoeft u geen ellenlange discussies te voeren met verschillende IT- of telecomleveranciers over uw software bouwsector. Offimac vormt immers één enkel aanspreekpunt voor uw ganse informatica, van bedrijfssoftware tot infrastructuur. Offimac zorgt voor de totaaloplossing. En bij Offimac kunt u zich concentreren op uw projecten en werven. Want dat is uw business. En daarmee kunt u meer geld verdienen.

 

 

Software bouwsector in beeld

Om u grafisch meer info te geven over de voordelen van software bouwsector bekijkt u best even onderstaand filmpje

..

Software bouwsector

Wij leveren een volledig geïntegreerde oplossing, helemaal op maat van de bouwsector. Zodat u heel uw bedrijf met 1 softwaresysteem kunt aansturen, van calculatie tot boekhouding.

Want wij weten hoe we uw bedrijf kunnen stroomlijnen, managen en opvolgen!

U kan hier klikken als u meer wil weten over onze nieuwste ERP voor de bouw of ERP bouw.

Kant-en-klaar, snel implementeerbaar, modulair uitbreidbaar én betaalbaar zoals u het wilt. Onze software voor uw branche is gebouwd op Microsoft Dynamics-technologie. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

SERvices

MS project

nacalculatie
 

Online demo?

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Extra beeldmateriaal:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux