Software bouw op microsoft: dat is dynamiek voor uw bouwbedrijf

Bent u op zoek naar een efficiënte software specifiek voor uw bouwonderneming? U zoekt een betrouwbare partner met voldoende expertise en ervaring die u de garantie kan bieden op een succesvolle implementatie? Dan bent u bij Offimac aan het juiste adres, Offimac beschikt dankzij meer dan 30 jaar praktijkervaring over het juiste vakmanschap om dit volledige implementatieproces met succes te begeleiden. Dus voor software voor de bouw van Microsoft zijn wij uw partner!

 

Software voor de bouw van microsoft die uw efficiëntie verbetert? zeker!

Indien als u bouwbedrijf ervoor kiest om met software de werking van uw bouwbedrijf te verbeteren bekijkt u best even de verschillende mogelijkheden die er momenteel voor handen zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden op maat van uw bouwbedrijf en op maat van uw budget op het gebied van software voor de bouw.

U kan er als bouwbedrijf voor kiezen om te starten met software voor een bepaalde afdeling te implementeren of u kan voor één geïntegreerd ERP-systeem kiezen. Hoe dan ook, wanneer u ervoor kiest om software te implementeren voor één of meerdere afdelingen kiest u best voor software die in de toekomst probleemloos geïmplementeerd kan worden met software van andere afdelingen of met een geïntegreerd systeem. De software voor de bouw van Microsoft en Offimac is zulk een oplossing.

Omdat mogelijk te maken werken we bij Offimac met verschillende software modules, zodat u zelf kan beslissen welke afdeling(en) u opneemt in uw nieuwe bedrijfssoftware maar zodat u ook nu of eventueel in de toekomst nog kan kiezen voor één geïntegreerd ERP-systeem.

Onze software voor uw branche is gebouwd op Microsoft Dynamics-technologie. Vandaag heet dit Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

Bekijk hier onze nieuwste bouwsoftware, en de nieuwste software voor de bouwOf u kan ook hier klikken als u meer wil weten over onze nieuwste ERP voor de bouw of ERP bouw.

WELKE SOFTWARE ZOEKT U?

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

SERvices

MS project

nacalculatie

 

 

VOORDELEN VAN EEN ALLES-IN-1-PAKKET:

.

.Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux