Software voor bouw, van 1 tot 250 users en op basis van Microsoft dynamics

U bent op zoek naar efficiënte software voor bouw?
U wil weten hoe software voor bouw uw bedrijf beter kan aansturen?
U wil minder administratie in uw bouwbedrijf?

Daar kan onze software voor bouw u zeker mee helpen! Onze planningssoftware, ERP en IT-totaaloplossingen helpen u kosten reduceren, efficiënter werken en uw administratie vereenvoudigen. In elk modern bouwbedrijf is software voor de bouw onmisbaar geworden, zowel op de werf als op bureau.

Software voor de bouw in beeld

Om u grafisch meer info te geven over onze software voor de bouw kan u kijken naar dit filmpje:

Een visueel beeld van de interface van Microsoft Dynamics NAV, de basis van onze software voor de bouw, kan u in onderstaande filmpjes terugvinden. U kan ook meer zien en lezen over de nieuwste versie van NAV (die nu Busines Central heet, maar nog steeds een Microsoft oplossing is) door te klikken op deze link

 

Indien u graag nog wat meer filmpjes wilt zien over software voor de bouw, dan neemt u best een kijkje onderaan de pagina.

Wat kan software voor de bouw voor u verbeteren?

Software voor de bouw kan de werking van uw bedrijf op verschillende manieren verbeteren. U kan zoeken naar specifieke software voor specifieke problemen. Maar vele efficiëntieverbeteringen worden vaak over meerdere afdelingen heen gerealiseerd, en daar helpt specifieke software voor 1 afdeling niet mee. Onze ervaring en advies is dat u maximale efficiëntie realiseert wanneer u alle afdelingen en software naadloos op elkaar afstemt.  Een geïntegreerd softwaresysteem doet dit, en overkoepelt al uw activiteiten. Het zorgt voor een goede informatiedoorstroming van de ene naar de andere, zodat iedereen uiteindelijk minimaal intypwerk en minimale administratie moet doen. Met  één geïntegreerd softwarepakket beschikt u zo over de best mogelijke software voor de bouw, die u de grootste voordelen biedt.

Enkele van de functies uit onze geïntegreerde software voor bouw zijn:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

SERvices

projectplanning

nacalculatie
...

Waarom ONZE SOFTWARE voor de BOUW BETER IS:

  1. U krijgt veel meer functionaliteit dan bij kleine pakketten
  2. U kan perfect doorgroeien zonder enige softwarebeperking
  3. Perfect geïntegreerd met Office en Outlook, herkenbaar Microsoft
  4. 100% continuïteit gegarandeerd
  5. Goedkoper dan u denkt

WAAROM kiezen KLANTEN voor offimac?

  •  35 jaar ervaring en expertise
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO gecertificeerd: Uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Wij hebben zeer tevreden klanten!

 

Benieuwd naar de ervaringen van onze bouwklanten?

    

(Klik op de logo's voor onze klantenreferenties)

Extra beeldmateriaal over software voor bouw

.
Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service |
Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent