ict en software voor verhuur

Op zoek naar software voor uw verhuurbedrijf?
Samen met ons naar een efficiëntere bedrijfswerking?
Benieuwd hoe onze verhuursoftware en onze expertise een meerwaarde zullen zijn voor uw verhuurbedrijf?

De beste software & IT voor verhuur vindt u bij ons. Onze kant-en-klare verhuursoftware is de totaaloplossing voor uw verhuurbedrijf. Wij maken voor uw verhuurbedrijf een volledig geïntegreerde ICT-totaaloplossingen van A tot Z inclusief software, hardware, documentbeheer, rapporteringen etc.

Dankzij onze ervaring in en met de verhuursector weten wij hoe verhuurbedrijven werken en weten wij hoe we, met onze verhuursoftware, verhuurbedrijven kunnen stroomlijnen, managen en opvolgen!

Meteen een beeld krijgen over onze verhuursoftware? Bekijk dan zeker eens onderstaand filmpje over onze verhuursoftware:


.

ERP-bedrijfssoftware op maat van uw verhuurbedrijf: EPOSOFT RENT

Met een stevige, vertrouwde en toekomstgerichte basis in de vorm van: 

Onze verhuursoftware is kant-en-klaar, snel implementeerbaar, modulair uitbreidbaar én betaalbaar. En steunt op Business Central software van Microsoft (wat vroeger Dynamics NAV heette).

U kan hier meer zien en lezen over Dynamics NAV. Lees hier meer over sectorspecifieke functies voor verhuur. En op deze link kan u meer lezen over de nieuwste versie van deze oplossing.

Deze oplossing omvat onder meer de volgende modules:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Magazijn/voorraad

Verhuur

Financiën

Boekhouding

Logistiek

After-sales

Scanning

Rapportering

.

.

Waarom software voor verhuur van offimac?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist in de verhuurbranche
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor de verhuur
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO gecertificeerd: Uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
  • Complete ICT-coördinatie voor onze klant
  • ISO 9001, uw objectieve garantie voor kwaliteit
  • U werkt met een vaste contactpersoon
  • IT & software voor kleine, middelgrote en grote bedrijven


.

Snel even samenzitten of interesse in een online demo?

Klik op bovenstaande afbeelding en wanneer u dan het contactformulier even invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op zodat we meteen even kunnen bekijken wat onze verhuursoftware voor uw verhuurbedrijf kan betekenen.


.

Al graag wat beelden zien van onze verhuursoftware?   .

Een van onze tevreden klanten aan het woord?

“Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, was het voor ons belangrijk dat we met een flexibele informaticapartner konden werken met korte communicatielijnen en een snelle reactietijd. Dat hebben we in Offimac gevonden.” Serge Tremblez, General Manager bij Eurorent.

Het hele succesverhaal kan u hier terugvinden:
       .

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur 

Extra beeldmateriaal:

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen