Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ICT en software voor installatiebedrijven

Op zoek naar goede ICT of software voor uw installatiebedrijf?
Samen met ons werken aan een efficiënte administratie?
Benieuwd hoe onze toepassingen een meerwaarde zijn voor uw branche?

 

Wij leveren kant-en-klare software en voor installatiebedrijven. En daarnaast zorgen wij voor volledig geïntegreerde ICT-totaaloplossingen van A tot Z inclusief software, hardware, documentbeheer, rapporteringen en andere toepassingen. Zodat installateurs een sterke digitaal systeem krijgen, dat hun administratie efficiënt ondersteunt.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij hoe we installatiebedrijven goed kunnen helpen. En hoe we processen succesvol kunnen automatiseren!

rental offimac clients

Totaaloplossingen en een efficiëntie aanpak die tijd, geld en energie bespaart

Wij leveren digitale totaaloplossingen. Zodat installatiebedrijven kunnen vertrouwen op 1 ICT-partner die al het nodige voor hen regelt. Het grote voordeel hiervan is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. En dat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Bovendien doen wij ook de coördinatie voor hun. Zodat zij kunnen concentreren op hun business en klanten.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten:

 

ERP & CRM software

Hardware & systemen

Business Consulting

Cloud oplossingen

Planning software

Totaal oplossingen

Office & SharePoint

Apps & webportalen

Krachtige en kant-en-klare software die het verschil maakt

Onze software vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken, zodat informatie sneller doorstroomt naar de juiste medewerker. En waardoor uw team geen nodeloos dubbelwerk moet doen. Want informatie moet slechts 1 maal ingegeven worden. En daardoor krijgen uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. Met onze installatiesoftware beschikt u over een geïntegreerde oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat u kort op de bal kunt spelen.

 

rental offimac business central rental software

Bij ons kan u uw softwaresysteem zelf modulair uitbouwen. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules voor de afdelingen die u heeft.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules. En naderhand verder uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Of wat maatwerk voorzien bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne installatiebedrijven zijn mobiel en werken zowel onderweg als op het bedrijf graag met hun softwarepakket. 

 

Voordelen van de ICT en software voor installatiebedrijven van Offimac

Onze software voor installatiebedrijven is gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit van de medewerkers verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software voor het installatiebedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

Klanten vertellen waarom zij kiezen voor Offimac

Wij zijn een familiaal electrotechnisch bedrijf met 250 medewerkers. Met de software van Offimac doen wij al onze processen, van calculatie tot planning en boekhouding. En zeker de Offimac planningssoftware is voor ons een grote meerwaarde. Wij zijn erg tevreden over de software.

Jan Eyckmans

Afgevaardigd Bestuurder, Welec Electro Techniek