Software voor de Wegenbouw: vind de weg naar offimac!

U bent op zoek naar software voor de wegenbouw?
En wilt u een goede oplossing van calculatie tot facturatie, zodat uw bedrijf efficiënt werkt?
U wil meer overzicht op al uw administratieve processen in de wegenbouw?

Door het implementeren van software voor de wegenbouw in de vorm van planningssoftware, een ERP-pakket, een totaalpakket of andere kan u als wegenbouwer de efficiëntie van uw bedrijf verhogen. En de kosten reduceren. Want goede software maakt het werk makkelijker. En zorgt er voor dat u minder werk hebt. Meer nog: goede software voor de wegenbouw is vandaag de dag gewoon een must geworden voor een modern wegenbouwbedrijf.


Software voor de wegenbouw in beeld

Om u grafisch meer info te geven over software voor de wegenbouw bekijkt u best even onderstaand filmpje:

Onze software voor wegenbouw is gebouwd op Microsoft Dynamics Business Central software. Omdat wij er van overtuigd zijn dat dit platform u toelaat de beste software voor wegenbouw van A tot Z te bouwen. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

Bekijk hier onze nieuwste bouwsoftware en nieuwste software voor de bouw. Of u kan ook hier klikken als u meer wil weten over onze nieuwste ERP voor de bouw of ERP bouw. Wedden dat u ook de weg naar deze software zult vinden?

 

Wat kan U met de Offimac software voor de wegenbouw verbeteren?

Laat ons eerlijk zijn: als u kiest om software voor de wegenbouw te implementeren in uw bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen binnen uw bedrijf gerealiseerd worden. Als wegenbouwbedrijf kan u kiezen voor verschillende softwarepakketten passend bij de verschillende afdelingen van uw bedrijf. Maar echte efficiëntie en voordelen realiseert u pas als al uw afdelingen en software naadloos op elkaar zijn afgestemd. Want dat zorgt voor het minste werk en de grootste transparantie. En niet te vergeten: het zorgt ook voor een snelle werking.

Daarom kan u dan ook beter kiezen voor één geïntegreerd softwarepakket om al uw afdelingen aan te sturen. In dit pakket vindt u dan bijvoorbeeld ook volgende modules terug:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

SERvices

MS project

nacalculatie
...

Waarom kiest u voor offimac?

  •  Ervaring: Offimac is al 35 jaar lang uw ICT-specialist
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO-aanpak: Uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Online demo van onze software voor wegenbouw? contacteer ons!

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Extra beeldmateriaal van onze mobiele software:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux