ict en software voor de BOUW

Op zoek naar software voor uw bouwbedrijf?
Samen met ons werken aan een efficiëntere organisatie of automatisering?
Benieuwd hoe onze bouwsoftware en expertise een meerwaarde is voor de bouw?

De beste software & IT voor de bouw vindt u bij ons. Want wij leveren kant-en-klare bouwsoftware en andere toepassingen. Daarnaast zorgen wij voor volledig geïntegreerde ICT-totaaloplossingen van A tot Z. En naast software hebben wij ook hardware, documentbeheer, rapporteringen en nog meer voor de bouw in huis. Bovendien zorgen wij er voor dat alles naadloos met elkaar integreert en samenwerkt. Zoals een goed bouwteam. En zodat heel uw ICT een krachtig geheel vormt. 

Wij weten wat bouwbedrijven bezig houdt. En hoe wij bouwbedrijven goed kunnen automatiseren, stroomlijnen en opvolgen. Lees er hier alvast meer over:

Software voor bouwbedrijven »

Omdat een beeld meer zegt dan woorden nodigen wij u ook uit om onderstaand filmpje eens te bekijken als eerste kennismaking met onze bouwsoftware, volgens ons de beste software voor de bouwsector:

.

.


Onze ERP-bedrijfssoftware op maat van de bouw

Wij gaan, als Microsoft Partner, voor een stevige, betrouwbare basis in de vorm van: 

Kant-en-klaar, snel implementeerbaar, modulair uitbreidbaar zoals u wil én betaalbaar. Vroeger heette deze software Dynamics NAV, vandaag heet dit Business Central software.

U kan hier meer zien en lezen over Dynamics NAV. Lees hier meer over sectorspecifieke functies. En op deze link kan u meer lezen over de nieuwste versie van deze oplossing.

Deze oplossing omvat onder meer de volgende modules:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

MS project

Nacalculatie
 

.


benieuwd hoe onze klanten erover denken?

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult." Nadia Jansen, CEO van Building Group Jansen.Interesse in een online demo of meteen even samenzitten?

.

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service |
Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Extra beeldmateriaal:

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs