Planning software van Offimac is grafisch en helpt beter plannen

Waarom investeren in planning software?

U bent van mening dat er nog eficiënter en rendabeler binnen uw organisatie kan gewerkt worden? Uw onderneming is in een korte tijd sterk gegroeid en u ziet de bomen niet meer door het bos? In deze gevallen is onze planning software OffiPLAN de juiste oplossing. Want door gebruik te maken van onze planning software laat u de mensen, materialen en machines binnen uw onderneming efficiënter samenwerken.

Onze planning software oplossing = Offiplan

Wat is OffiPLAN?

OffiPLAN is een eigen ontwikkelde module van Offimac. OffiPLAN is een sterke planning software oplossing voor de grafische planning van projecten, resources, materialen, productieorders en werknemers. Deze planning software die ook aan Microsoft Dynamics NAV gekoppeld kan worden, laat de mensen en machines binnen uw organisatie efficiënter functioneren.

Bovendien maakt OffiPLAN gebruik van een drag&drop systeem waardoor je met enkele simpele muisklikken efficiënt en snel plannen kan maken. Met OffiPLAN behoudt het management van je organisatie ook een duidelijk overzicht over de capaciteitsplanning. Kortom: OffiPLAN is de planning software die uw organisatie vlotter en efficiënter laat functioneren.

Waarom kiezen voor onze planning software?

Flexibele planning software

Dankzij ons flexibel beheer kunnen we OffiPLAN eenvoudig koppelen aan de informatie uit andere systemen (bvb; project- en leveringsinformatie). Hierdoor behoudt het management een duidelijk overzicht en kunnen ze de juiste acties ondernemen.

Hoger rendement dankzij onze planning software

Onze planning software zorgt voor een grafische planning van alle middelen binnen uw onderneming. Hierdoor kan u vaak efficiënter en kostenbesparend te werk gaan waardoor u een hoger rendement binnen uw onderneming bereikt.

Onze planning software is voor elke sector inzetbaar

Wij zijn van mening dat OffiPLAN inzetbaar is in elke organisatie waar planning van toepassing is. U bent actief in meerdere sectoren? Geen probleem ! OffiPLAN kan ingezet worden in tal van bedrijven; project-, bouw-, installatie-, engineering-, productie- en servicebedrijven alsook professionele dienstverleners in onderhoud, ICT, verhuur- en transportsector.

Doelgerichte en gestructureerde planning software

U hebt een duidelijk doel voor ogen? OffiPLAN, onze planning software helpt u om dit doel te bereiken op een efficiënte en kostenbesparende manier. Via onze planningsoftware kan u snel en accuraat bij sturen waar nodig.

Onze planning software in de praktijk bij louis stevens & co                                     

Louis Stevens & Co werd in 1951 opgericht als specialist in elektronische installaties. Ondertussen  heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een multidisciplinaire onderneming, gespecialiseerd in elektriciteitswerken, seininrichtingen, bedrading en vliegveldbebakening. Met in totaal 140 werknemers zijn ze de laatste jaren sterk gegroeid.

Probleemstelling

Om de planning binnen Louis Stevens & Co te voltrekken maakte ze voorheen hoofdzakelijk gebruik van Word en Excel zonder daarbij een duidelijk zicht te hebben over de status van de lopende projecten. Hierdoor hadden ze geen enkel overzicht van wat er gaande was binnen het bedrijf. Na een interne behoeftestudie hebben ze er dan ook snel een prioriteit van gemaakt om dit probleem aan te pakken en te kiezen voor onze planning software.

Onze planning software oplossing

In 2007 volgde dan de daadwerkelijke implementatie van onze planning software, OffiPLAN. "Vandaag zitten al onze resources in het systeem en dat is een enorm voordeel", aldus Erwin Bobbaerts, directeur Louis Stevens & Co. "We konden de resultaten op verschillende niveaus meten. Ten eerste hebben we onze stock nu echt onder controle want ons gemiddeld voorraadniveau is sinds de implementatie met 50% gedaald. In ons projectbeheer zijn de voordelen echter nog groter: sinds de implementatie kunnen we pas echt aan margebewaking doen en hebben we in real time een overzicht op de reële rentabiliteit van ieder project."

Kies ook voor onze planning software  of praat eens met één van onze consultants ! Bel ons, mail ons of gebruik het contactformulier !

Onze planning software afbeelding 1

 

Afbeelding 2 van onze planningsoftware.

 

Visuele voorstelling van onze planningsoftware.

 

Afbeelding van OffiPLAN, onze planningsoftware.

 

Onze planningsoftware visueel voorgesteld.

 

OffiPLAN, de planningsoftware.

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium