planning project

Op zoek naar de juiste software voor planning project?
Uw efficiëntie verhogen dankzij software voor planning project?
Meer grip en controle? Het kan met software voor planning project .

Software voor planning project is een must voor elk projectbedrijf dat naar overzicht, optimale controle, grip en efficiëntie streeft. De mogelijkheden van software voor planning project zijn eindeloos en kunnen op maat van uw budget ontwikkeld en geïmplementeerd worden.

Software voor planning project in beeld

De voordelen van software voor planning project (zoals voor bouwbedrijven) ontdekt u in onderstaand filmpje:

Een visueel beeld van de interface van Microsoft Dynamics NAV, de basis voor software voor planning project, kan u in onderstaande filmpjes terugvinden.

Indien u graag wat meer beeldmateriaal wilt zien over ERP en software voor planning project, dan neemt u best een kijkje onderaan de pagina.

Waarom software voor planning project?

Zoals eerder besproken brengt de implementatie van software voor planning project vele voordelen met zich mee: Hogere efficiëntie, meer grip, meer overzicht en controle en bovendien een reductie van uw kosten. Een reden te meer waarom software voor planning project dé oplossing voor u en uw bedrijf kan zijn is het gebruiksgemak, niet alleen kan het pakket op maat van uw bedrijf en uw budget gemaakt worden, het kan ook snel en met de nodige support voor u in werking gezet worden. Daarenboven heeft onze software dezelfde interface als andere, door u welbekende, Microsoft programma's zoals de Officeprogramma's Word & Excel. Om het plaatje compleet te maken ziet u hieronder een overzicht van de verschillende bouwstenen waaruit volledig geïntegreerde software voor planning project kan bestaan:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

MS project

nacalculatie


..

Waarom kiest u voor offimac?

  •  Ervaring: Offimac is al 35 jaar lang uw ICT-specialist
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO gecertificeerd: Uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Extra beeldmateriaal: planning project

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent