Terug naar blog

Outlook.com krijgt vernieuwde Interface

De maildienst Outlook.com van Microsoft krijgt een vernieuwde interface. Gebruikers kunnen de nieuwe look and feel van de dienst nu testen.

Microsoft voert regelmatig nieuwe functionaliteit toe aan haar online producten. Zo krijgt de Office 365-omgeving regelmatig nieuwe features. Nu is Outlook.com (voorheen Hotmail.com) weer aan de beurt.
De maildienst Outlook.com van Microsoft krijgt een vernieuwde interface. Gebruikers kunnen de nieuwe look and feel van de dienst nu testen.

Microsoft voert regelmatig nieuwe functionaliteit toe aan haar online producten. Zo krijgt de Office 365-omgeving regelmatig nieuwe features. Nu is Outlook.com (voorheen Hotmail.com) weer aan de beurt.

Nieuwe interface

Microsoft heeft de interface op de schop genomen. De lettertypen zijn vergroot en de verschillende mappen in het linkerdeel van het Outlook.com-venster hebben nu ook een pictogram gekregen. Dankzij de nieuwe interface is het voor apparaten met aanraakschermen makkelijker om de diverse onderdelen aan te klikken.

De nieuwe interface is nu ook meer in lijn met de zakelijke versie van Outlook.com zoals deze wordt gebruikt in Office 365.

Zoeken

De zoekfunctionaliteit is ook aangepast, de zoekbalk bevindt zich nu prominenter in beeld, waardoor je sneller door al je mailberichten kunt zoeken.

Overzichtelijker

De bètaversie van Outlook.com biedt een overzichtelijker geheel. Mailberichten worden nu automatisch per maand gesorteerd en van sommige berichten met bepaalde bijlagen zie je direct een preview in de hoofdweergave. De algemene bediening van de nieuwe versie van Outlook.com is wel wat veranderd ten opzichte van de huidige versie. Daar kon je door op een bericht te dubbelklikken, deze openen in een nieuw venster. In de nieuwe versie kan dat niet meer, je kunt de berichten alleen bekijken in de weergave aan de rechterzijde van het scherm.

Terug naar blog

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux