digitale totaaloplossingen: dat is onze kracht

Welkom op onze site!

Offimac levert al 40 jaar digitale totaaloplossingen voor KMO's. En zorgt er voor dat ICT naadloos samenwerkt. Want totaaloplossingen zijn de beste keuze, die u tijd en geld besparen.

ICT helpt bedrijven om efficiënter te werken, om kosten te drukken en om dingen sneller gedaan te krijgen. Wij leveren hardware en Office. En wij implementeren bedrijfssoftware zoals CRM 365 en Business Central van Microsoft. Voor klanten die meer willen hebben we kant-en-klare functies voor sectoren. En nog andere toepassingen zoals apps en meer. Wij zorgen voor 1 krachtig ICT-systeem, dat klanten kunnen uitbouwen volgens eigen wens en met de toepassingen die zij verkiezen.

Deze totaalaanpak onderscheidt ons. Want KMO's hebben graag een partner die meegroeit met hun en zorgt voor continuïteit.

Wij beheren uw ICT kwalitatief volgens ISO:9001. En wij beschikken over veel certificaties. Wij werken constructief samen en geven nuttige tweede opinies. Wij hebben een traditie van lange termijnsamenwerking met vaste contactpersonen. Bovendien is onze helpdesk top, wat blijkt uit onafhankelijk onderzoek. En natuurlijk zijn wij prijscompetitief!


40 jaar ervaring in digitale transformaties en veranderingsmanagement

Digitale transformatie is een continu proces. Wij hebben niet alleen meer dan 40 jaar ervaring in ICT. Wij hebben ook een schat aan know-how inzake organisaties en processen. En dit in tal van sectoren. Daardoor kunnen wij met u samenwerken aan meer dan ICT alleen. En zijn wij ook een interessante gesprekspartner voor KMO's en hun adviseurs.

Lees hier meer over digitalisering en digitale transformatie.


VOORDELEN VAN 1 digitale PARTNER VOOR U

  • Is makkelijk, snel en efficiënt (1 vast contact)
  • Kost u minder tijd, geld en zorgen
  • Focus: u kan u concentreren op uw business
  • Wij ontzorgen, coördineren en nemen verantwoordelijkheid
  • Wij zorgen voor 1 naadloze en efficiënte ICT voor uw bedrijf
  • 1 SLA servicecontract voor zowel hardware als software
  • Scherpe prijzen
  • Continuïteit
 

Lees hier meer over enkele van onze oplossingen

Sectorspecifieke software van Offimac

De beste software voor KMO

Kies voor deze bedrijfssoftware waarmee u minstens 10 jaar gerust kunt werken

.

Online demo?


.


eens horen wat klanten over ons zeggen? 

Weten wat onze klanten over de software van Offimac vinden? Kijk dan naar het filmpje hieronder.

.

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs