digitale totaaloplossingen + continuïteit + flexibiliteit: dat is onze kracht

Welkom op onze site!

Offimac levert al meer dan 40 jaar ICT-totaaloplossingen voor KMO's. Want die oplossingen zijn de beste keuze, die KMO's tijd en geld besparen. En zorgen voor meer efficiëntie.

ICT helpt bedrijven om efficiënter te werken, om kosten te drukken en om dingen sneller gedaan te krijgen. Wij leveren hardware. En wij implementeren bedrijfssoftware zoals Office 365, CRM 365 en Microsoft Dynamics Business Central. Voor klanten die meer willen hebben we kant-en-klare functies voor sectoren. Zodat zij snel kunnen schakelen met oplossingen voor hun branche. En voor wie nog meer wil, hebben wij nog andere apps en toepassingen. Wij zorgen voor 1 krachtig ICT-systeem, dat u kunt uitbouwen volgens uw wens en met de toepassingen die u verkiest.

Deze totaalaanpak onderscheidt ons. Want klanten hebben graag een partner die meegroeit met hun en zorgt voor continuïteit.

Wij beheren uw ICT kwalitatief volgens ISO:9001. En wij beschikken over veel certificaties. Wij werken constructief samen en geven nuttige tweede opinies, in een traditie van lange termijnsamenwerking en vaste contactpersonen. Bovendien is onze helpdesk top, zo blijkt uit onafhankelijk extern onderzoek. En natuurlijk zijn wij prijscompetitief!

2 redenen waarom kiezen voor onze software: continuïteit + flexibiliteit

De wereld van de ICT verandert snel. Net zoals vele delen van de economie.

Onze troef is dat wij zelf al meer dan 40 jaar bestaan. Daardoor hebben wij een zeer stabiele basis. En veel know-how in huis. Bovendien werken wij enkel met oplossingen die toekomstgericht en flexibel zijn. Want wij denken op langere termijn.

Wij implementeren de software van Microsoft Dynamics. Omdat dat volgens ons de beste en meest toekomstgerichte KMO-software is. Want Microsoft is een zeer sterke speler die iedereen kent. En die zeer veel investeert en innoveert. Er zijn duizenden partners en apps wereldwijd voor Microsoft Dynamics. En wij hebben sterke sectorspecifieke modules kant-en-klaar, wat zorgt voor snelle implementaties. Maatwerk is ook nog steeds mogelijk. En wij zijn niet beperkt in sectoren. Bij ons kunt u tal van diverse zakelijke activiteiten aansturen vanuit 1 softwaresysteem. Want wij hebben modules voor handel, productie, verhuur en nog veel meer. Alles samen in 1 systeem. Makkelijk, goedkoper en efficiënter. Met uniforme rapportering en boekhouding. Modern, mobiel en perfect geïntegreerd met Microsoft Office. En bovendien te gebruiken vanop elke PC, tablet en smartphone. Zodat u overal digitaal aan de slag kunt.

Bij ons zal u dus ook niet vast komen te zitten door een pakket dat niet evolueert, of dat zich niet kan aanpassen aan uw plannen, wensen of overnames in de toekomst. Neen, bij ons krijgt u continuïteit en flexibiliteit. Zodat u als ondernemer gerust kunt bouwen aan uw digitaal softwareplatform. Omdat u zeker weet dat onze oplossing steeds flexibel blijft en zal blijven meegroeien. En dus dat elke euro goed besteed is.

Lees er hier mee over:

Dit is de beste software voor KMO

Deze software biedt u bedrijfszekerheid en zorgt er voor dat u 10 jaar veilig bent

Tips voor de implementatie van bedrijfssoftware

Lees hier meer over de sterktes en mogelijkheden van Microsoft Dynamics

40 jaar ervaring in digitale transformaties en veranderingsmanagement

Digitale transformatie is een continu proces. Wij hebben niet alleen meer dan 40 jaar ervaring in ICT. Maar wij hebben ook een schat aan know-how inzake organisaties, processen en sectoren. Want we hebben ook business consultants in huis. Wij zijn dus ook een interessante gesprekspartner voor KMO's en hun adviseurs.

Lees hier meer over digitalisering en digitale transformatie.


VOORDELEN VAN 1 digitale PARTNER VOOR U

  • Is makkelijk, snel en efficiënt (1 vast contact)
  • Kost u minder tijd, geld en zorgen
  • Focus: u kan u concentreren op uw business
  • Wij ontzorgen, coördineren en nemen verantwoordelijkheid
  • Wij zorgen voor 1 naadloze en efficiënte ICT voor uw bedrijf
  • 1 SLA servicecontract voor zowel hardware als software
  • Scherpe prijzen
  • Continuïteit
 

Online demo?

 

 

eens horen wat klanten over ons zeggen? 

Weten wat onze klanten over de software van Offimac vinden? Kijk dan naar het filmpje hieronder.

.

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium