Mobiele ERP

Uw ERP altijd en overal mobiel bereikbaar

Onze mobiele ERP is een vernieuwende tool om uw ERP-systeem overal mee naar toe te nemen. Op die manier kan u van overal uw ERP-systeem consulteren en er in werken. Dankzij de mobiele ERP van Offimac kan u rekenen op een optimale synchronisatie tussen uw ERP-systeem en alle aangesloten apparaten. Zoals u hieronder kan zien is onze mobiele ERP compatibel met bijna elk draagbaar apparaat:

U kan hieronder een overzicht terug vinden van de verschillende mogelijkheden en voordelen die de aanschaf van mobiele ERP in uw bedrijf kan betekenen:

 Snel

Overal

​Mobiele functies

 Meertalig

Beeldmateriaal 

Synchronisatie 

 Barcode scanning

Snelle implementatie 

Efficiënter 


;

Mobiele Erp is een meerwaarde voor:

  • Sales:

Uw vertegenwoordigers zullen altijd de nodige ERP-informatie bij zich hebben om hun verkoopgesprek tot een goed einde te brengen. Bovendien zullen orders meteen geplaatst kunnen worden, alsook de nodige zaken met de meest actuele info bij de klant uitgeklaard kunnen worden (leveringen, voorraadniveaus, prijzen, statistieken, facturaties, betalingen ...).

  • Projecten, services, Installatie:

Voor project-, service- en installatiebedrijven is het handig om medewerkers op de baan goed te informeren en hen de nodige input of bewerkingen digitaal te laten doen. Informatie over werven, installaties en configuraties kunnen opgevraagd worden, geleverde producten en diensten kunnen meteen genoteerd worden in de ERP, digitale werkbonnen kunnen meteen aangemaakt en door de klant ondertekend worden. Dit alles heeft minder papierwerk tot gevolg, maar zorgt er vooral ook voor dat vertragingen in uw administratie en facturatie gereduceerd worden. U zal veel korter op de bal kunnen spelen en professioneler overkomen bij uw klanten, zoals het een modern bedrijf ook past.

  • Handel, verhuur, magazijn:

De mobiele devices kunnen gebruikt worden voor het inscannen van barcodes, het doorgeven van orders van waar dan ook, het picken in het magazijn enz.

Conclusie:

De verschillende voordelen die hierboven besproken worden zijn slechts enkele van de voordelen voor die doelgroep, maar u kan er ongetwijfeld nog bedenken.  Mobiele ERP biedt een waaier aan opportuniteiten om sneller en  efficiënter te werken, en nog korter op de bal te spelen (snellere  leveringen, snellere service etc.). Bijkomend pluspunt is dat u het van op tal van devices kunt gebruiken, waardoor u financieel en functioneel het voor u meest geschikte systeem kunt uitbouwen.

Snel naar specifieke software voor uw sector:

Verhuur | Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service |
Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Snel naar onze andere oplossingen:

Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International