Document Capture documentbeheer voor business central

De stroom van documenten en facturen bestrijden?
Alles rechtstreeks in Business Central verwerken?
Ontdek dan de beste en de meest uitgebreide oplossing voor het scannen van facturen en documenten!

Document Capture is de beste en de meest uitgebreide oplossing voor het scannen van facturen en andere documenten, en deze te verwerken in Business Central. Het is de marktleider in een automatische registratie van documenten, OCR-data-extractie, een geavanceerde stroom van goedkeuringen en een full-text doorzoekbaar digitaal archief voor Business Central. Bovendien wordt alles rechtstreeks verwerkt in Business Central. Continia Document Capture is gecertificeerd door Microsoft en is eenvoudig in gebruik! Bovendien is het zeer betaalbaar. Neem alvast een kijkje aan de hand van onderstaand filmpje:.

.

U wilt graag Alles weten over Document Capture?

GENOEG VAN TYPEN?

Facturen en andere documenten worden geanalyseerd en de gegevens worden automatisch gelezen uit de gescande afbeelding. Document Capture gebruikt vooraf gedefinieerde document templates om de gegevens in de juiste velden in Business Central te plaatsen. Nieuwe templates worden voortdurend gegenereerd en u kunt deze makkelijk wijzigen door tekst op de gescande afbeelding te markeren en aan de juiste velden te koppelen.

MATCH INKOOPORDERS

Document Capture bevat een geavanceerde set van functies voor het matchen van inkoopfacturen met bestaande inkooporders.

VERKOOPORDERS EN ANDERE DOCUMENTEN

Verkooporders worden standaard meegeleverd evenals inkoopfacturen. Met behulp van zeer configureerbare templates kunt u nieuwe document types en velden definiëren die relevant zijn voor uw bedrijf.

SLEEP EN PLAATSEN

Met Document Capture kunt u eender welk bestand of e-mail naar eender welk document in Business Central slepen. Bijvoorbeeld, bij de goedkeuring van inkoopfacturen, kunt u de oorspronkelijke inkoop offerte van de leverancier, e-mail over bijzondere voorwaarden, enz. eraan vasthechten.

DOORZOEKEN VAN VOLLEDIGE TEKST

Alle PDF-documenten worden volledig geïndexeerd in Business Central, waardoor het mogelijk is om een volledige tekst te doorzoeken via gegevens van het document - niet enkel de gegevens die worden opgevangen en gebruikt in Business Central-velden. Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac