Op zoek naar software voor uw sector?

op zoek naar software voor een specifieke bouwsector?

In uw zoektocht naar de juiste software voor bouw zijn er verschillende mogelijkheden. In de bouwsector zullen de grote lijnen van uw ERP-pakket grotendeels dezelfde zijn, de details kunnen echter een grote invloed hebben op uw werking en efficiëntie. Met de details wordt uiteraard de verschillende extra modules voor uw bedrijf die in uw ERP software bouw opgenomen worden.

Software bouw of ERP bouw is één geïntegreerd geheel waarin verschillende modules zoals verkoop, aankoop, voorraadbeheer,... standaard inzitten. Offimac geeft u echter de kans uw bouwsoftware extra uit te breiden met specifieke modules voor uw sector. En zit u in de projectontwikkeling? Ook voor uw bedrijf hebben wij software voor projectontwikkelaars.

Op zoek naar andere gespecialiseerde software & erp?

U bent op zoek naar gespecialiseerde software voor uw branche? Wij bij Offimac kunnen u helpen met gespecialiseerde ICT en software voor verschillende sectoren:

Wanneer u nu op zoek bent naar gespecialiseerde software in de installatiebranche kan Offimac u perfect velder helpen met software voor de installatie, voor uw installatiebedrijf, voor uw HVAC-bedrijf, voor u als installateur of met ERP voor de installatiebranche, voor installatiebedrijven of voor de installatietechniek.

Ook wanneer op zoek bent naar gespecialiseerde software voor uw servicebedrijf of naar service software of software voor onderhoud bent u bij Offimac aan het juiste adres

Maar ook wanneer u op zoek bent naar software voor uw verhuurbedrijf of voor de verhuur sector in het algemeen zijn er verschillende mogelijkheden waarmee Offimac uw verhuurdiensten efficiënter kan laten verlopen. Want moderne verhuursoftware is ook een must in de verhuurbranche!

Een volgende sector die Offimac van de juiste software kan voorzien is de productiesector. Of het nu gaat om software of een ERP-pakket voor productiebedrijven, Offimac is de juiste partner voor uw productiebedrijf.

U bent een handelaar of distributeur en zou ook graag software implementeren? Dat gaat uiteraard ook met Offimac, van groothandelaars tot distributeurs, Offimac heeft dé juiste software voor uw onderneming in huis.

Bovendien heeft Offimac niet enkel sectorspecifieke software in huis, het heeft ook verschillende oplossingen in huis zoals ERP-systemen, -pakketten, -services, -solutions. Maar ook verschillende oplossingen in de vorm van planningssoftware, software om de interne planning van uw bedrijf te optimaliseren, bijvoorbeeld voor projectmanagement of productieplanning.

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor software voor verhuuradministratie, projectadministratie, projectmanagement, projecten, ICT en vele andere.

Snel naar specifieke software voor uw sector:

Verhuur | Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service |
Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Snel naar onze andere oplossingen:

Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

SNEL NAAR SPECIFIEKE business central SOFTWARE VOOR UW branche:

Bouw | Productie | Dienstverlening | Zakelijke dienstverlening | Central | Softwaresysteem


Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co