CRM-SOFtware

Wat is CRM?

CRM is de afkorting van Customer Relationship Management, een veel gebruikt begrip in de wereld van verkoop, marketing en services. CRM kent vele definities, maar de bedoeling van CRM komt meestal neer op het beter opvolgen en bedienen van klanten en relaties, binden van klanten en ... meer verkopen.

Offimac verdeelt verschillende CRM-oplossingen zoals u hieronder kan lezen.

standaard CRM voor business central

Microsoft Dynamics 365 Business Central omvat standaard CRM-functionaliteiten. Veel bedrijven die op zoek zijn naar bedrijfssoftware en hiervoor 1 overkoepelend platform willen in plaats van te veel verschillende software naast elkaar werken hiermee. Op die manier is ook alle informatie automatisch geïntegreerd.

Met deze CRM houdt u beter totaaloverzicht over uw klanten, relaties, activiteiten, opportuniteiten, historieken en verkopen. Het laat u eveneens toe marketingcampagnes te definiëren en acties hierop te ondernemen. Wilt u ook services ermee beheren kan u dat door een uitbreiding op de standaard aan te kopen.

Deze CRM is mooi geïntegreerd met al de andere administratieve toepassingen uit Business Central, wat zeker grote voordelen biedt. Eveneens kan u er extra maatwerk in laten aanbrengen als u wil.

Microsoft dynamics crm is sinds kort ook business central

Daarnaast biedt Microsoft ook exrtra CRM software aan. Deze oplossing heette vroeger Microsoft Dynamics CRM. Maar deze software wordt vandaag ook verder gecommercialiseerd onder de naam Business Central.

Microsoft Dynamics CRM was ontwikkeld om bedrijfsprocessen die van invloed zijn op klanttevredenheid en loyaliteit te automatiseren en te organiseren. Dit kan op elk mobiel apparaat zodat social media informatie en data direct in uw CRM applicatie vastgelegd wordt. Microsoft Dynamics CRM kon dus overal en altijd gebruikt of geconsulteerd worden.

Meer info over wat Microsoft Dynamics CRM concreet voor u kan betekenen ontdekt u in onderstaande filmpjes. Deze filmpjes zijn weliswaar al wat verouderd, maar geven nog steeds goed de filosofie van Microsoft CRM weer.

.

OFFimac Crm 365

Offimac beschikt eveneens over een CRM startpakket. Op deze manier kunnen we KMO's op een goedkope manier op weg met CRM helpen.

Meer weten over CRM 365 voor u? Check het hier op deze link.

Bel ons, mail ons of gebruik het contactformulier.

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux