CRM-SOFtware

Wat is CRM?

CRM is de afkorting van Customer Relationship Management, een veel gebruikt begrip in de wereld van verkoop, marketing en services. CRM kent vele definities, maar de bedoeling van CRM komt meestal neer op het beter opvolgen en bedienen van klanten en relaties, binden van klanten en ... meer verkopen.

OFFIMAC CRM voor microsoft dynamics NAV

Offimac beschikt over een officiële gecertificeerde CRM app voor Microsoft Dynamics NAV: OffiCRM.

OffiCRM is een aanzienlijke CRM verrijking voor uw NAV-omgeving en laat u toe in CRM een hoop informatie standaard ter beschikking te krijgen (zonder enig duur maatwerk).

Met deze CRM houdt u beter totaaloverzicht over uw klanten, relaties, activiteiten, opportuniteiten, historieken, verkopen, services etc.

Microsoft dynamics crm

Naast OffiCRM biedt Offimac ook  Microsoft Dynamics CRM aan. Net zoals OffiCRM is Microsoft Dynamics CRM ontwikkeld om bedrijfsprocessen die van invloed zijn op klanttevredenheid en loyaliteit te automatiseren en te organiseren. Dit kan op elk mobiel apparaat zodat social media informatie en data direct in uw CRM applicatie vastgelegd wordt. Microsoft Dynamics CRM kan dus overal en altijd gebruikt of geconsulteerd worden.

Meer info over wat Microsoft Dynamics CRM concreet voor u kan betekenen ontdekt u in onderstaande filmpjes.

.
OFFimac Crm start

Offimac beschikt eveneens over een CRM startpakket. U hoeft hiervoor geen licentiekosten aan ons te betalen, enkel de nodige diensten voor installatie. Op deze manier kunnen we KMO's op een goedkope manier op weg met CRM helpen.

Meer weten over CRM voor u? Bel ons, mail ons of gebruik het contactformulier.

Online demo?

Extra Beeldmateriaal Microsoft Dynamics NAV

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux