Cloud computing: uw applicaties waar u ze wil

Dankzij moderne technologie heeft u vandaag een ruime keuze aan mogelijkheden om software en applicaties te gebruiken. U hoeft vandaag de dag niet meer alles te kopen of fysiek in eigen bedrijf te 'hebben', u kan ook leasen, huren, financieren ...

Applicaties op servers in uw bedrijf, in een datacenter of 'in the cloud', Offimac heeft oplossingen voor elk scenario (private cloud, public cloud, Offimac cloud, ...).

 

OFFIMAC'S BIJZONDERE TOEGEVOEGDE WAARDE:

  1. ERVARING IN HARDWARE: wij zijn al 35 thuis in de wereld van netwerken, systemen, communicatie en beveiliging => essentieel om met kennis van zaken veilige toepassingen 'in the cloud' te kunnen aanbieden;

  2. ERVARING IN SOFTWARE: Offimac is zelf al 30 jaar softwarehuis;

  3. INTERNET: Wij zijn Belgacom Advanced Business Partner en kunnen u tal van communicatieoplossingen aanbieden (internet, VPN, private WAN, enz.), alsook met providers voor u negotiëren als u wil;

  4. PARTNERSHIPS: Wij hebben partnerships met verschillende datacenter-, hosting- en cloudbedrijven in binnen- en buitenland;

  5. TOTAALOPLOSSING: Op die manier kunnen wij u ook hiervoor totaaloplossingen aanbieden. Zodat u met 1 leverancier heel uw ICT-strategie kunt (blijven) realiseren.

Meer weten? Bel ons, mail ons of gebruik het contactformulier.

s

Snel naar specifieke software voor uw sector:

Verhuur | Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service |
Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Snel naar onze andere oplossingen:

Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac