Terug naar blog

.
Ontdek Microsoft Dynamics NAV 2016! What's new?

Samen met u keken wij uit naar de lancering van Microsoft Dynamics NAV 2016, de nieuwste versie van het ERP-pakket dat voorheen Navision was. Deze nieuwe versie bevat alleszins weer een heleboel interessante nieuwigheden die we graag even verder toelichten:

Betere integratie Office 365
Dankzij de verbeterde integratie naar Office 365 zal u gemakkelijker en sneller kunnen werken met Microsoft Dynamics NAV en Office365.

Verbeterde integratie CRM
Een doorgedreven integratie van Microsoft Dynamics CRM zorgt ervoor dat u uw klantenservice kan optimaliseren en dat u uw verkoop kan verbeteren. Bovendien kan u dankzij deze integratie sneller van een bestelling naar een betaling gaan en zal u niet langer tussen de twee applicaties moeten switchen.

Makkelijker mobiel werken
De vorige versies van het ERP-pakket waren reeds toegankelijk via internet en uw tablet, Microsoft Dynamics NAV 2016 werd echter ook voorzien met een smartphone-client die er voor zorgt dat het pakket ook toegankelijk is via uw smartphone. Op deze manier krijgt u een nog beter overzicht van uw onderneming en dit waar, wanneer en met welk device en welk besturingssysteem u maar wilt.

Volwaardige Azure integratie
Met de volwaardige Azure integratie zorgt ervoor dat uw ERP-systeem van overal bereikbaar is via een internetverbinding, bovendien zal dit ook een stuk sneller kunnen. Met een combinatie van Dynamics NAV met Microsoft Azure SQL Database kiest u voor een grotere flexibiliteit, een sterkere beveiliging en hogere beschikbaarheid.

Hogere digitalisering
Microsoft gaat voor een hoger doorgedreven digitalisering met een beter documentbeheer, geautomatiseerde processen en tekstherkenning (OCR).

Microsoft Power BI dashboards
U krijgt dankzij deze kant-en-klare Microsoft Power BI dashboards meer inzicht in de prestaties van uw business.

Workflows
Om processen die vastliggen in uw bedrijf te respecteren kan u deze nu als een workflow invoeren in Microsoft Dynamics NAV 2016. Op deze manier kan u specifieke werkprocessen ook in Navision automatiseren.

In de cloud!
Microsoft Dynamics NAV 2016 is de meest cloud-georiënteerde versie van het systeem dat ooit werd ontwikkeld, de nieuwe mogelijkheden in de cloud maken het voor u gemakkelijker, toegankelijker en flexibeler.

Terug naar blog

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent