Terug naar blog

.
Office 2016: 5 interessante weetjes

Vorige maand werd Office 2016 officieel gelanceerd, om er voor te zorgen dat u optimaal gebruik zou kunnen maken van deze nieuwe versie geven wij u alvast met veel plezier 5 interessante tips mee:

  • De zoekfunctie

In elke nieuwe versie van Office zitten een hele hoop nieuwe features en verbeteringen, dit kunnen we uiteraard alleen maar toejuichen maar soms wordt het hierdoor moeilijk om bepaalde features, waarvan u weet dat deze bestaat uit voorgaande versies van Office, terug te vinden. Microsoft heeft een oplossing voor dit probleem gevonden in de vorm van een handige zoekfunctie waarmee u kan zoeken naar die bepaalde feature zonder dat u door alle menu's hoeft te gaan.

  • Nieuwe applicaties

In Office 2016 zitten enkele nieuwe applicaties waarvan u gebruik zal kunnen maken. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe app Sway die een een combinatie is van PowerPoint, Word en OneNote. Dankzij deze app kan u interactieve multimediapresentaties creëren, presenteren en delen via het internet. Ook Delve is zo een nieuwe app, Delve helpt u met het terugvinden van belangrijke documenten die met u gedeeld werden en het haalt belangrijke bestanden naar boven wanneer u deze nodig heeft.

  • Co-creatie

Eén van de belangrijkste nieuwe functies binnen Office 2016 is co-creatie, dankzij deze nieuwe feature kunnen verschillende gebruikers gelijktijdig aan een document werken dat opgeslagen is in SharePoint of OneDrive. Voorlopig is deze functie wel beperkt tot de desktopversie van Word, Microsoft heeft echter wel beloofd dat het deze feature ook naar zijn andere applicaties zal uitrollen.

  • Optionele Office 365

Het is ook mogelijk om Office 2016 als standalone pakket aan te kopen wat een goede oplossing is voor mensen die geen maandelijks abonnement willen nemen. Wanneer een abonnement echter geen probleem voor u vormt kan Office 365 u ook veel bieden. Dan krijgt u namelijk alle nieuwe functies en applicaties die in het stappenplan van Microsoft staan. 

  • Wachttijd

Net zoals bij Windows 10 zal Microsoft Office 2016 geleidelijk aan uitgerold worden. Bedrijfsgebruikers van Office 365 zullen daarom Office voor Windows standaard pas begin volgend jaar krijgen. Indien u echter niet langer kan wachten kan u vragen om opgenomen te worden in het First Release Plan of de gewone standaloneversie van Office 2016 aanschaffen.

Terug naar blog

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux