Wat is uw digitale focus? En wie trekt de kar in uw bedrijf?

Digitalisering heeft meestal tot doel de kosten te verlagen, efficiëntie te verhogen, service te verbeteren of de omzet te verhogen. Bent u op al deze terreinen met projecten bezig? Of hebt u een focus op 1 van deze aspecten? Onze ervaring is dat bedrijven niet alles tegelijk goed kunnen doen. Maar dat hoeft eigenlijk ook niet.

Tags: ERP
Wat is de rol van softwarehuizen vandaag de dag?

Ook softwarehuizen zelf ondergaan digitale veranderingen. En overdenken hun business model. Maar wat is eigenlijk de rol van een goed softwarehuis vandaag de dag? Zijn zij ook organisatiegoeroes of financiële experts? Volgens ons blijven softwarehuizen best bij hun leest. En dat is klanten adviseren over processen, en deze vervolgens op een professionele manier automatiseren. Zodat het werk bij klanten vlot en efficiënt verloopt.

Tags: Offimac
Tips voor de implementatie van nieuwe bedrijfssoftware

Overweegt u nieuwe bedrijfssoftware in uw onderneming te implementeren? Goed idee! Maar bent u toch nog onzeker over bepaalde onderdelen hiervan? Of weet u niet goed waar vooral naar te kijken? Laat deze 4 simpele tips u dan helpen om nieuwe bedrijfssoftware zoals ERP of CRM te introduceren in uw bedrijf. Want u moet geen IT'er zijn om de leiding hierin te nemen. Maar u denkt best toch even nog over deze aspecten van bedrijfssoftware.

Tags: ERP CRM
Hoe een Business Central partner met 40 jaar ervaring het verschil maakt

Business Central software implementeren vereist kennis, kunde en ervaring. Want het gaat niet alleen over software. Het gaat er ook om uw business te kennen en te weten hoe deze zo efficiënt mogelijk aangestuurd kan worden. En net dat onderscheidt een ervaren partner zoals Offimac. Bovendien zijn de Business Central add-ons van Offimac uitgetest door Microsoft. En daardoor verkregen zij een apart certificaat van Microsoft, omdat ze voldoen aan de strengste eisen. Voor de implementatie en ondersteuning van haar software werkt Offimac volgens ISO:9001. En ook dat is een extra troef om klanten van kwaliteit te verzekeren. Dus voor goede Business Central software van een goede partner met een bewezen degelijke aanpak moet u bij ons zijn. Lees hier nog meer argumenten waarom kiezen voor Offimac.

Microsoft Dynamics Business Central zet uw business centraal

Business Central is de nieuwe naam voor Microsoft Dynamics bedrijfssoftware. De bedoeling van deze software is om op een frisse en moderne manier te kijken naar uw bedrijfsprocessen. En om deze allemaal efficiënt aan te sturen. Zodat u maximale besparingen realiseert. En kort op de bal kan spelen. Maar dit pakket kan nog veel meer. Zo is de koppeling met andere toepassingen van Microsoft Office zoals Word, Excel en Outlook aanwezig. En natuurlijk kunt u ook vlot koppelen met andere Microsoft oplossingen zoals PowerApps, PowerBI en SharePoint. Wilt u standaard of maatwerk? Ook dan kan. En ook voor kant-en-klare modules voor specieke sectoren kunt u bij ons terecht. Laat u verrassen door de kwaliteiten van deze bedrijfssoftware.

Microsoft lanceert gratis versie van Teams

Teams, de samenwerkingstool in Microsoft 365, zal door Microsoft gratis gelanceerd worden. Met de gratis variant van Teams kan je gelijktijdig met met 300 mensen in verbinding staan. En dat is toch een hele prestatie. Teams is een complete oplossing voor chatten en online vergaderen. En online vergaderen is bij meer en meer bedrijven aan een opmars bezig. Sommige bedrijven zetten het in om files te vermijden. Maar ook voor internationale meetings en contacten kan Teams helpen om tijd en reiskosten te besparen.

Tags: Microsoft

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics