Dynamics NAV krijgt een nieuwe naam!

Wij horen dat er de laatste tijd foute informatie over Navision en Dynamics NAV verteld wordt, wat heel jammer is en onnodig verontrust. U moet helemaal niet ongerust zijn, bij deze kunnen wij u alvast kort laten weten dat:

Tags: Microsoft ERP
Nieuwe Windows 10-update beschikbaar

De Windows 10 oktober 2018 update werd gisteren door Microsoft vrijgegeven. U kan hem dus alvast zelf installeren of gewoon afwachten totdat hij in Windows zelf aangeboden wordt. In de update zitten tal van nieuwe functies.

Tags: Microsoft
Twee nieuwe zakelijke toepassingen voor de Hololens

Microsoft heeft een aantal nieuwe toepassingen voor de HoloLens onthuld, die de augmentedrealityheadset nuttiger voor bedrijven moeten maken. Het gaat om toepassingen binnen Dynamics 365, die Dynamics 365 Layout en Dynamics 365 Remote Assistant heten.

Tags: Microsoft
Microsoft lanceert gratis versie van Teams

Teams, de samenwerkingstool in Microsoft 365, zal door Microsoft gratis gelanceerd worden. Met de gratis variant van Teams kan je gelijktijdig met met 300 mensen in verbinding staan.

Tags: Microsoft
Adobe integreert PDF-dienst in Microsoft Office 365

Microsoft en Adobe breiden hun samenwerking verder uit. Deze week lanceren de bedrijven samen een nieuwe functie in Microsoft Office 365 en de bijhorende webversies van Word, Excel en PowerPoint waarmee gebruikers documenten eenvoudig converteren naar PDF-bestanden.

April Update Windows 10 volgens Microsoft nu al bedrijfsrijp

Volgens een verklaring van Microsoft zou de April Update voor dit jaar van Windows 10 nu al rijp zijn voor gebruik door bedrijven en grotere organisaties. Op dit moment heeft de April Update reeds 250 miljoen apparaten bereikt.

Tags: Microsoft
Microsoft werkt aan nieuwe Hololens

Microsoft wil later dit jaar een nieuwe HoloLens-headset presenteren. In de loop van volgend jaar zou hij op de markt moeten komen.

Tags: Microsoft
Wij speelden alvast ons eigen WK

Omdat de boog niet altijd gespannen moet staan proberen de Offimakkers elke maand voor een leuke, korte activiteit te zorgen. Omdat vandaag het WK in Rusland van start gaat organiseerden wij alvast ons eigen WK

Steeds meer bedrijven slachtoffer van phishing

Phishing-aanvallen nemen toe, zowel in frequentie als in ernst. Cybercriminelen dringen het zakelijke e-mailsysteem binnen en bestuderen de werking van de organisatie, bedrijfsstructuur en communicatiestijl om hun slaagkansen te vergroten.

31 maart: Wereld back-up dag

Op 31 maart is het de jaarlijkse wereld back-up dag, dé dag om nog even na te gaan of je wel degelijk een recente back-up hebt gemaakt van al je foto's, video's, bestanden en e-mails of net dé dag om nog eens een grondige back-up te maken. Omdat je nooit zeker bent wat er straks of morgen met je computer kan gebeuren of omdat je niet op voorhand kan voorspellen wanneer je computer er de brui aan zal geven neem je best op regelmatige basis een back-up van al je data.

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs