Terug naar blog

Wie vandaag de laatste nieuwe update van Windows 10 wil installeren, kan hier terecht. Op deze manier kan je de update vandaag al forceren en installeren op je pc, zonder dat je moet wachten tot het wordt aangeboden via het officiële Windows Update-kanaal van je pc.

Via Windows Update heb je echter geen garantie dat je direct aan de beurt bent. Microsoft kiest namelijk eerst de systemen die vooraf getest zijn voor optimale compatibiliteit. Daarna ontvangen stelselmatig meer toestellen de update, totdat iedereen aan de beurt is geweest. Je kan de update regelmatig uitstellen, maar Windows 10 Home geeft je wel elke keer je opstart een melding dat je die snel moet installeren. Windows 10 Pro geeft je wel meer uitsteltijd.


Opvallende nieuwe features


Your Phone-app

De nieuwe update bevat een aantal nieuwe functies die je zeker moet uitproberen. De meest belangrijke is een klembord in de cloud (OneDrive). Je kan voortaan handig bestanden kopiëren en plakken over verschillende Windows 10-pc’s. De cloud houdt ook een historiek bij van de meest recente gekopieerde bestanden. Handig wanneer je een pc thuis hebt en op kantoor of een laptop onderweg. Je moet wel ingelogd zijn met een Microsoft-account om deze functie te gebruiken.

Samen met de update lanceert Microsoft ook de Your Phone-app voor iOS en Android. De meeste functies zijn voorlopig enkel voor Android-gebruikers weggelegd. Je kan onder andere handig foto’s synchroniseren en berichten verzenden en ontvangen op je pc.

Storage Sense

De nieuwe update combineert voortaan ook cloud met lokale opslag via Storage Sense. De nieuwe update geeft je de mogelijkheid om automatisch lokale kopieën te verwijderen van OneDrive-bestanden. Zolang jij niet hebt aangegeven dat ze altijd offline beschikbaar moeten blijven natuurlijk. Windows 10 kiest voortaan zelf welke bestanden worden verwijderd op basis van het gebruikspatroon en hoe lang geleden je het bestand nog hebt geraadpleegd.

Ook de Schijfopruiming tool wordt geïntegreerd in Storage Sense en wist automatisch bepaalde cache-bestanden, driver-installatiebestanden, oude anti-virusdefinities en veel meer. Het kan deze taak voortaan ook automatisch dagelijks, wekelijks of maandelijks doen, of wanneer er te weinig schijfruimte dreigt.

Terug naar blog

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent