Navision voor verhuur

U bent op zoek naar Navision voor verhuur?
U zoekt hogere efficiëntie door Navision voor verhuur?
U wil meer grip en controle dankzij Navision voor verhuur?

Welkom bij Offimac! Wij zijn de 3de partner die in 1996 koos voor het verkopen van het softwareplatform Navision voor verhuur in België. En tot op vandaag zijn wij de meest ervaren partner voor Navision voor verhuur in België. Omwille van de software die wij helemaal op uw maat kunnen aanpassen. En omwille van onze vele jaren ervaring in de verhuurbranche. 

Dus voor Navision voor verhuur zit u bij Offimac aan het juiste adres!

navision voor verhuur heeft een lange geschiedenis

Microsoft Dynamics NAV of Navision is 's werelds meest verkochte ERP bedrijfssoftware voor KMO's. En het is ook de beste KMO bedrijfssoftware.  Navision stroomlijnt heel uw administratie, en zorgt voor meer efficiëntie en besparing. Bovendien integreert deze software standaard met andere Microsoft producten zoals Office, Word, Excel en Outlook, waardoor het ook een zeer herkenbare en gebruiksvriendelijke oplossing is. Microsoft Dynamics NAV of Navision voor verhuur is een zeer betrouwbaar systeem, waarmee u 100% gerust kunt zijn voor de continuïteit en groei van uw onderneming. In onderstaand filmpje vindt u alvast een algemene introductie tot onze Navision voor verhuur:

Microsoft Dynamics NAV werd heel lang onder de naam Navision verkocht. In 2002 werd Microsoft eigenaar van Navision. En Microsoft staat garant voor voortdurende innovatie en verbeteringen. Jaarlijks komen er nieuwigheden bij die onze Navision voor verhuur nog verbeterern. Dit is gewoon dé bedrijfssoftware die verhuurbedrijf de grootste toekomstgarantie en vooruitgang biedt. Hieronder vindt u een oud filmpje dat echter wel goed de bedoeling van NAV of Navision voor verhuur weergeeft:

Onderaan de pagina vindt u nog meer filmpjes

Waarom navision voor verhuur van offimac?

Er zijn vele softwareleveranciers op de markt, maar slechts weinig spelers zijn zoals Offimac al 35 jaar actief in ERP. Doorheen al deze jaren hebben wij heel wat kennis en ervaring in vele sectoren opgedaan, wat een schat aan know-how en expertise ter zake is. In 1996 kozen wij voor het verdelen van Navision voor verhuur, waarmee wij ook 1 van de pioniers in België waren. En sindsdien hebben wij ook heel wat van onze ervaring vertaald in kant-en-klare modules, add-ons en apps voor Navision. En dat maakt dat wij doorheen al die jaren ook een zeer ervaring partner zijn voor Navision voor de verhuur. Zo hebben wij onder meer modules voor volgende afdelingen:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

verhuurbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

SERvices

scanning

magazijnbeheer
...

Waarom kiest u voor offimac?

  •  Ervaring: Offimac is al 35 jaar lang uw ICT-specialist
  •  Gespecialiseerde Navision modules voor tal van sectoren, zoals voor verhuur
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  Totaaloplossingen van A tot Z
  •  ISO: objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden en trouwe klanten!

 

Extra beeldmateriaal navision voor verhuur

Online demo?

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs