Microsoft Dynamics NAV 2015, NAV 2016, NAV 2017,...

Microsoft Dynamics NAV werd ontwikkeld in 1983 en kreeg in 1987 de naam Navision. Een hele tijd en verschillende versies en updates later is het meest recente ERP-pakket van Microsoft Dynamics NAV pas gelanceerd in de vorm van Microsoft Dynamics NAV 2016. Wij bekijken graag samen met u Microsoft Dynamics NAV 2016 maar ook de voorgaande versie Microsoft Dynamics NAV 2015 en in de toekomst ook de volgende versies van Microsoft Dynamics NAV.


Roadmap Microsoft dynamics NAV 2015, 2016, 2017,...

De Microsoft Dynamics NAV roadmap werd door Microsoft gepubliceerd en geeft u een duidelijk beeld over de ontwikkelingen in en van Microsoft Dynamics NAV. Microsoft voert aan de hand van deze roadmap een duidelijke communicatie in verband met hun plannen met het ERP-systeem Microsoft Dynamics NAV voor de toekomst:


Microsoft Dynamics NAV 2017

Zoals al meermaals werd aangekondigd, bijvoorbeeld in de Microsoft Dynamics NAV roadmap, mogen we binnenkort een nieuwe versie van Microsoft Dynamics NAV verwelkomen namelijk Microsoft Dynamics NAV 2017. Wij werpen al een blik op Microsoft Dynamics 2017 en zetten voor u op een rijtje welke nieuwe mogelijkheden wij en vooral jullie mogen verwachten. 

Zoals hierboven reeds weergegeven wordt in de afbeelding schuift Microsoft drie voorname nieuwigheden naar voor. Hieronder overlopen we samen met u graag eens deze nieuwe features van Microsoft Dynamics NAV 2017.

Microsoft Dynamics NAV 2017 What's New?

Bringing two worlds together

In Microsoft Dynamics NAV 2017 wilt Microsoft letterlijk twee werelden bij elkaar brengen, uiteraard hebben ze het dan over Microsoft Dynamics NAV aan de ene kant en Office 365 aan de andere kant. Maar ook een embedded Power BI die uw bedrijf ten goede zal komen. Microsoft Dynamics NAV 2017 wordt een nog sterker ERP-pakket waarvan u dankzij de verschillende nieuwe mogelijkheden nog meer gebruik zal kunnen maken. 


Enhancing the core application and platform

Zoals je ook op de afbeelding hier rechts kan zien heeft Microsoft gewerkt aan verbeteringen van verschillende applicaties in verschillende delen van Microsoft Dynamics NAV 2017. Meer bepaald zijn de modules CRM, Jobs, Financiën verbeterd. Ook de setup en de configuratie kreeg een boost samen met de gebruikservaring van Microsoft Dynamics NAV 2017.

Ook het platform werd verbeterd en daarmee bedoelen ze niet alleen een aantal technische zaken achter de schermen maar ook de gebruiksvriendelijkheid op desktop, tablet en smartphone aan de hand van de clients.

Creating new opportunities

Microsoft Dynamics NAV 2017 heeft voor u verschillende nieuwe opportuniteiten in petto. Zo zijn er bijvoorbeeld uitgebreide mogelijkheden op het vlak van extensies (bv. Paypal) maar ook een geoptimaliseerd opportuniteitsmanagement. 

Ook de Cortana Intelligence en de PowerApps & Flow openen nieuwe deuren maar ook de extensions worden ontzettend interessant en belangrijk in Microsoft Dynamics NAV.Microsoft Dynamics NAV 2016

De 3 speerpunten van Microsoft Dynamics NAV 2016

Snel implementeerbaar

Een van de speerpunten van Microsoft Dynamics NAV 2016 is dat het snel implementeerbaar is, deze nieuwe versie van ons favoriete ERP-systeem werkt op een natuurlijke manier samen met CRM, Azure SQL Extensions en met onze Add-ons.

Gemakkelijk te gebruiken

In Microsoft Dynamics NAV 2016 vinden we de gekende gebruiksvriendelijkheid terug die we van Microsoft gewoon zijn gecombineerd met verhoogde gebruiksvriendelijkheid die we van Windows 10 kennen.

De kracht om uw bedrijf te ondersteunen

Met Microsoft Dynamics NAV 2016 beschikt u over een hele nieuwe set aan mogelijkheden, document management, workflow, power BI en financiële verbeteringen zijn er maar een paar van..

On-premise of in de cloud?

Beide opties zijn mogelijk en de keuze ligt uiteraard steeds bij u en uw bedrijf.

.

Microsoft Dynamics NAV 2016: What's New?!

Directe koppeling met Office 365
Microsoft Dynamics NAV 2016 kan naadloos gekoppeld worden aan Office 365, dat alle gekende programma's uit de Office-suite bevat, zodat u ten alle tijden up-to-date blijft en zodat u uw data altijd en overal kan consulteren en bewerken. Ook de nieuwe functies van Office 365 staan tot uw beschikking. Het werken in Microsoft Dynamics NAV 2016 zal door de koppeling met Office 365 sneller en gemakkelijker gaan en zal het risico op fouten reduceren.
.
Volwaardige Azure integratie

Met de volwaardige Azure integratie zorgt ervoor dat uw ERP-systeem van overal bereikbaar is zolang u maar een internetverbinding ter beschikking heeft, bovendien zal dit ook een stuk sneller kunnen. Met een combinatie van Microsoft Dynamics NAV 2016 met Microsoft Azure SQL Database kiest u voor een grotere flexibiliteit, een sterkere beveiliging en hogere beschikbaarheid.
.
Verhoogde mobiliteit met de verschillende clients
De vorige versies van Microsoft Dynamics NAV waren reeds toegankelijk via internet en uw tablet, Microsoft Dynamics NAV 2016 is dankzij de geïntegreerde smartphone-client ook toegankelijk via uw smartphone. U kunt dus met andere woorden overal, met eender welk device en met eender welk besturingssystemen uw Microsoft Dynamics NAV 2016 pakket consulteren waardoor u sneller en efficiënter zal kunnen handelen in de toekomst.

Nauwe en snelle samenwerking met CRM Online


Microsoft introduceert een nieuwe, directe Microsoft Dynamics CRM connectie die een optimale ervaring voor de gebruiker garandeert wanneer deze Microsoft Dynamics CRM gebruikt voor zijn klantenbeheer en management en Microsoft Dynamics NAV gebruikt als ERP-systeem voor zijn bedrijf.

Voer uw processen in met workflows

De workflows van Microsoft Dynamics NAV 2016 geven u de kans modellen in te voeren van de business processen van uw bedrijf. Deze workflows focussen voornamelijk op drie bouwstenen. Eerst en vooral op goedkeuring voor bijna alles door de direct manager of door groepen. Vervolgens meldingen die gebruikers aanzetten om een bepaalde actie te ondernemen. En tenslotte automatisering van processen zodat routines uitgevoerd kunnen worden en zodat het systeem zelfstandig zaken kan berekenen of bepaalde acties kan uitvoeren.

Power BI


Microsoft Dynamics NAV 2016 bevat een volledig nieuwe integratie met Microsoft Power BI. Wanneer u in uw Microsoft Dynamics NAV zit hebt u onmiddellijk toegang tot bussiness performance inzichten van uw bedrijf. Deze app is speciaal ontwikkeld voor KMO's, managers en beslissingnemers om u van de nodige informatie over klanten, verkoop en financiën te voorzien. Aan de hand van het speciaal ontwikkeld dashboard (links) kan u op verkenning gaan in uw data en ze analyseren zoals u dat wilt. Bovendien zorgt een automatische update ervoor dat u permanent over de meest recente data beschikt.


Uw garantie op de toekomst? Microsoft Dynamics NAV!

Bij Microsoft Dynamics NAV 2016 zit u goed! Zoals u in onderstaand filmpje kan zien stippelt Microsoft steeds voldoende op voorhand hun traject uit dat ze met hun producten willen bewandelen, dit geeft u de garantie die u nodig heeft voor de toekomst. Bovendien kan u op deze roadmap ook zien van Microsoft Dynamics NAV 2016 komt en waar het in de toekomst naar toe zal gaan, veel kijkplezier!


Een demo van Microsoft Dynamics NAV 2016

Wilt u graag wat meer zien? Een online demo? Klik dan op onderstaande button en laat je contactgevens achter zodat wij zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen en een afspraak kunnen maken:


Microsoft Dynamics NAV 2015

Vanaf 1 oktober 2014 Microsoft Dynamics NAV 2015

Vanaf 1 oktober 2014 is Microsoft Dynamics NAV 2015 beschikbaar voor nieuwe klanten, bestaande klanten kunnen vanaf 6 oktober upgraden naar de nieuwste versie. Microsoft Dynamics NAV 2015 is de opvolger van Microsoft Dynamics NAV 2013 en brengt een aantal interessante nieuwe functionaliteiten met zich mee. Vooral op het vlak van mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid. We bekijken het even samen met u:
Eerst en vooral kunnen we stellen dat Microsoft met hun nieuwste Dynamics versie de traditie van stabiele functionaliteitsverbeteringen verder zet. Bovendien kiest men voor een hoger gebruiksgemak, verbeterde rapportagemogelijkheden en een hogere compatibiliteit als speerpunten voor Microsoft Dynamics NAV 2015. Ook is er extra aandacht besteed aan de verdere integratie van andere Microsoft-toepassingen.

In de nieuwe Microsoft Dynamics NAV 2015 is het maken van complexe documenten zoals facturen een stuk eenvoudiger en sneller geworden. Zo is het mogelijk geworden voor gebruikers om een Microsoft Word sjabloon te nemen, zoals bijvoorbeeld een factuur, en er de bijpassende Dynamics NAV velden in te importeren. Bovendien kan dit Word-document achteraf ook in Microsoft Dynamics NAV 2015 geïmporteerd worden zodat het onmiddellijk gebruikt kan worden.


Het verhoogde gebruiksgemak vertaalt zich voornamelijk in een sterk vereenvoudigd rollencentrum. Dit rollencentrum maakt het voor de gebruiker gemakkelijker om bijvoorbeeld achterstallige facturen op te volgen dankzij de aanpasbare Business Intelligence tegels met real-time prestatie-indicatoren.

Microsoft Dynamics NAV 2015 is, dankzij de keuze voor een grotere compatibiliteit, beschikbaar en bereikbaar op een brede waaier van toestellen. Dankzij de zogenaamde Tablet Client heeft u bijna vanop elk mobiel apparaat toegang tot uw Microsoft Dynamics NAV 2015 dashboard ongeacht of u nu Windows, Android of IOS gebruikt.

Over het algemeen kunnen we dus stellen dat er veel interessante nieuwe functies in Microsoft Dynamics NAV 2015 zitten. Deze nieuwe functies komen vooral de gebruiksvriendelijkheid en de compatibiliteit ten goede. Indien u nog verdere vragen heeft over Microsoft Dynamics NAV 2015 helpen we u graag verder via onze website.


Eerdere versies:

  • Microsoft Dynamics NAV 2013
  • Microsoft Dynamics NAV 2009
  • Microsoft Dynamics 5.00
  • Microsoft Business Solutions NAV 4.00
  • Microsoft Business Solutions Navision 3.70
  • Navision

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co