Terug naar blog

Business Central is de nieuwe naam voor Microsoft Dynamics bedrijfssoftware voor KMO. De bedoeling van deze software is om op een frisse en moderne manier te kijken naar bedrijfsprocessen. En om deze op een uniforme wijze aan te sturen. Zodat u maximale besparing boekt. En kort op de bal kunt spelen met een zeer goede klantenservice.

Meer dit pakket kan nog veel meer. En Offimac helpt er u graag mee!

Want slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. Doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring in vele sectoren opgedaan. En daardoor hebben wij een schat aan kennis in huis. Deze ervaring vertaalden wij naar Business Central oplossingen voor branches. Want het zijn deze kant-en-klare modules, add-ons en apps die onze klanten ook snel kunnen implementeren. En die hun snel vooruithelpen. Want snel resultaat en korte implementatietijden, dat is wat klanten willen!

Op deze link kan u meer lezen over de geschiedenis en functionaliteiten van Microsoft Dynamics NAV en Business Central.

Op deze link kan u meer lezen over sectorspecifieke functionaliteiten van Offimac voor Business Central software.


business central is moderne bedrijfssoftware met sterke troeven voor kmo

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een softwareplatform dat zich specifiek richt op kleine en middelgrote bedrijven van 1 tot 250 werknemers. Het is een software die zowat alle afdelingen van uw bedrijf kan aansturen, van verkoop tot boekhouding. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers slechts 1 pakket hoeven aan te leren en zeer snel vertrouwd zijn met de software. Bovendien lijkt Business Central heel erg op Microsoft Office. En het werkt er ook naadloos mee samen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat dit systeem door miljoenen gebruikers wereldwijd gebruikt wordt.

De grote troeven van dit platform zijn:

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Herkenbaarheid dankzij de vertrouwde schermen van Microsoft Office
 • Productiviteit van mensen staat centraal
 • Rapportering volgens ieders wens
 • Mobiel en bruikbaar op elke toestel
 • Kan lokaal of in de cloud, zoals u verkiest
 • Zeer makkelijk uit te breiden met apps, add-ons of maatwerk
 • Schaalbaar: dit is een systeem vanaf 1 gebruiker
 • Flexibel op veel mogelijke manieren


Microsoft Dynamics Business Central is perfect geïntegreerd met Microsoft Excel, Word en Outlook wat zorgt voor een visueel zeer herkenbare software. Deze integratie maakt het pakket ook zeer gebruiksvriendelijk. Want bijna iedereen gebruikt dagelijks Microsoft Office. En haast elke onderneming heeft dit in huis.

De productiviteit van uw medewerkers staat centraal in heel het systeem. Want gebruikers moeten data slechts 1 maal ingeven en de Business Central software zorgt voor een verdere verspreiding van de informatie naar andere modules. Gedaan dus met klantengegevens in tal van pakketten te moeten bijhouden, u hoeft nog slechts 1 klantenbestand up-to-date te houden en iedereen binnen uw organisatie kan er dankbaar gebruik van maken. Door deze voorzieningen zal u ook meer rendement en efficiëntie in uw bedrijf realiseren. En kan u ook uw investering snel terugverdienen. Medewerkers moeten minder tijd steken in gegevens ingeven en kunnen zich concentreren op meer productieve taken zoals betere klantenservice.

Rapportering is een ander sterk pluspunt. Er zitten meer dan 100 standaardlijsten in Business Central. Zodat bijna iedere gebruiker de nodige rapporten voor zijn of haar werkvindt. 

Nog een bijkomende kracht zijn de sterke mobiele eigenschappen van Business Central. Want deze software draait op zowat elk toestel en op elk systeem. Of u nu op PC, laptop, tablet of smartphone wil werken, het kan. En bovendien kan dat op Windows, Apple als Android toestellen. Mobiliteit heeft dus geen geheimen meer, u kan van overal werken op Business Central en zelfs vanuit tal van toestellen. En dit is echt iets wat mensen vandaag willen!

Business Central kan zowel op servers in uw bedrijf geïnstalleerd worden, als in de cloud. U kan klein beginnen met enkele gebruikers of zelfs maar enkele afdelingen, en later doorgroeien naar meer. Ook dat kan. U kan uw Business Central systeem laten groeien zoals u het wenst.

Vindt u niet alles wat u wenst standaard? Geen probleem. Er zijn add-ons en apps van partners zoals Offimac op de markt die kant-en-klaar zijn voor vele zeer specifieke sectoren. Bij Offimac vindt u zo onder andere Dynamics add-ons voor bouw, installatie, verhuur, services, HRM en vele andere sectoren. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk wat maatwerk te laten aanbrengen bovenop al de standaarden als u dit wil. Functioneel kan u uw Microsoft Dynamics Business Central dus ook helemaal op uw wens laten inrichten.

Business Central omvat onder meer modules voor volgende afdelingen:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

productie

Projectbeheer

Financiën

logistiek

planning

Services

tijdsregistratie

magazijnbeheer
...

Waarom kiezen klanten voor Offimac als hun partner voor business central software?

 •  Offimac is al 35 jaar lang ERP-specialist
 •  Offimac is 1 van de eerste Microsoft en Business Central partners in België    
 •  Gespecialiseerde modules voor tal van sectoren in huis
 •  Officiële Microsoft Partner
 •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
 •  Totaaloplossingen van A tot Z
 •  ISO gebaseerd garandeert u een professionele aanpak
 •  Zeer tevreden en trouwe klanten!
Terug naar blog

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics