Terug naar blog

Met microsoft door de herfst

In het begin en tijdens de herfst pakt Microsoft uit met een heleboel innovaties zoals de Windows 10 Fall Creators Update, de Surface Book 2 en zelfs Mixed Reality Headsets. Meer weten? U leest het allemaal in deze blog!

Windows 10 Fall Creators Update

De Windows 10 Fall Creators Update brengt een groot aantal innovaties met zich mee. Niet alleen betere beveiligings- en privacymogelijkheden en verbeteringen op het gebied van toegankelijkheid maar ook nog meer de focus op een naadloze Windows-ervaring op al je verschillende devices. Hieronder nog een aantal opvallende nieuwigheden uitgelicht:

  • Mixed Reality voor iedereen!

Met de Windows 10 Fall Creators Update maakt Microsoft Mixed Reality beschikbaar voor grote groepen gebruikers. Tot nu toe had je hiervoor een headset en verschillende camera’s nodig en je kon je een headset niet zomaar meenemen naar een vriend of naar je werk. Dat verandert met de Windows Mixed Reality-headsets. Acer, Dell, HP en Lenovo presenteren hun eerste Windows Mixed Reality-headsets. Deze Windows Mixed Reality-headsets zijn eenvoudig in gebruik je kan ze overal mee naar toe nemen. De Fall Creators Update herbergt tevens de Mixed Reality Viewer, die Mixed Reality met de pc mogelijk maakt. Je kunt gewoon de camera op je pc gebruiken en 3D-objecten zien die je mixt in je directe omgeving. Je kunt bijvoorbeeld reizen maken, sporten en live concerten bezoeken in je eigen virtuele omgeving met content uit meer dan 20.000 apps in de Windows Store.

  • Echte 3D zorgt voor meer productiviteit

Met de Fall Creators Update kan iedereen aan de slag met 3D. Met Paint 3D maak je gemakkelijk objecten, die je kunt opnemen in Office-bestanden zoals PowerPoint-presentaties en Word-documenten. Objecten zijn bijvoorbeeld te animeren binnen je presentatie en met de Mixed Reality Viewer is een 3D-creatie ook eenvoudig naar de fysieke wereld over te brengen.

  • Creëer herinneringen met je foto's en video's 

Microsoft heeft in de nieuwe update de Foto’s-app volledig aangepast. Je kunt je foto’s heel gemakkelijk omvormen naar echte herinneringen met persoonlijke 3D-effecten, Ink, transities en video. Je hebt daarvoor geen kennis nodig van foto- of videomontage. Maak bijvoorbeeld van je vakantiefoto’s een mooie collage met een soundtrack, een thema en soepele overgangen. En met de 3D-functie maak je dynamische objecten zoals een voetbal die in vlammen opgaat als hij het doel ingaat.

De Surface book 2

De computer is bij uitstek het platform voor creativiteit en met de Surface Book 2 is dat net hetgeen wat Microsoft met kracht wilt onderstrepen.

Eén van de krachtigste manieren om de voordelen van de Windows 10 Fall Creators Update te ervaren, is door te werken met apparaten uit de Surface-familie. De Surface Book is wat ons betreft de ultieme laptop: snel, flexibel en compromisloos. De Surface Book 2 is een laptop met geweldige grafische kwaliteiten en tot wel 17 uur aan batterijduur. De Surface Book 2 komt beschikbaar in een 13,5 inch- en 15 inch-versie en is de snelste die we tot nu toe bouwden. Met de nieuwste achtste generatie Intel Dual-Core- en Quad-Core-processors en NVIDIA GeForce GPU’s biedt de Surface Book twee tot vijf meer keer grafische prestaties ten opzichte van de allereerste Surface Book en is hij twee keer zo krachtig als de nieuwe MacBook Pro.

Bovendien ziet hij er ook nog eens ontzettend goed uit dankzij zijn strak design:

Maar naast al die brute kracht is de Surface Book 2 gemaakt om prettig mee te kunnen werken en te creëren. Je beschikt over de kracht van een laptop, de flexibiliteit van een tablet en de vrijheid van een draagbare studio. Dat alles gebundeld in een zorgvuldig vormgegeven device. Bovendien is de Surface Book 2 krachtig genoeg voor het draaien van professionele software van Adobe, Autodesk of Dessault.


Terug naar blog

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux