Terug naar blog

HP roept laptopaccu's terug vanwege brandgevaar

HP is begonnen met een terugroepactie voor brandgevaarlijke accu's. Het gaat over accu's die wereldwijd geleverd werden tussen maart 2013 en augustus 2015 en die in verschillende laptops van HP en Compaq zitten. Het is zelfs mogelijk dat reserveaccu's getroffen zouden zijn. HP zal deze defecte accu's vervangen.

Meer specifiek gaat het over de accu's uit onder andere HP Compaq-, HP ProBook-, HP Envy-, HP Pavilion- en Compaq Presario-laptops. Ook batterijen die als reserve of ter vervanging geleverd werden kunnen getroffen zijn. Doordat de accu's oververhit geraken kunnen ze brandgevaar veroorzaken.

U kan hieronder een tabel terugvinden met alle laptopmodellen die de defecte accu kunnen bevatten. Aangezien niet alle accu's getroffen zijn is het aan de gebruikers om te controleren of hun batterij bij de getroffen accu's hoort. HP heeft hiervoor een programma uitgebracht dat door laptopgebruikers gedownload kan worden maar ook een handmatige validatie aan de hand van de streepjescode en het serienummer op de accu is mogelijk. Alle informatie betreffende de vervangprocedure kan u op de website van HP terugvinden.

Hieronder een opsomming van de mogelijk getroffen laptopmodellen:

HP Compaq  
HP Compaq CQ45 (B) HP Compaq CQ58 (B)      
         
HP Envy  
HP Envy dv6 (G)        
         
HP Pavilion  
HP Pavilion 14 (S) HP Pavilion 15 (S) HP Pavilion 17 (S)    
HP Pavilion g4 (S) HP Pavilion g6 (S) HP Pavilion g7 (S)    
         
HP  
HP 240 HP 450 HP 650 HP 250 G1 HP 1000 (B)
HP 245 HP 455 HP 655 HP 255 G1 HP 2000 (B)
HP 246        
         
HP ProBook
HP ProBook 440 G0 HP ProBook 450 G0 HP ProBook 470 G0 HP ProBook 4440s HP ProBook 440 G1
HP ProBook 450 G1 HP ProBook 470 G1 HP ProBook 4441s HP ProBook 445 G1 HP ProBook 455 G1
HP ProBook 470 G2 HP ProBook 4445s HP ProBook 4446s HP ProBook 4540s HP ProBook 4545s

Terug naar blog

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs