Terug naar blog

Graag een lege mailbox op het einde van de dag? Ontdek onze tips!

Check jij je mailbox meer dan 5 keer per dag en werk je niet op een helpdesk? Dan bestaat de kans dat je meer stress hebt om dat je mailbox continu in het oog houdt maar er toch niet in kunt slagen om af te sluiten met een lege inbox. Een lege inbox op het eind van de dag zal je een gevoel van afwerking geven. Kan jij een paar tips gebruiken zodat ook jij je werkdag met een lege inbox kan afsluiten? Lees ze hier:

  • Verwerk een groep e-mails op vaste tijdstippen

Op deze manier kan je gelijkaardige taken bundelen en zul je e-mails in groep gaan behandelen en niet meer naargelang ze binnenkomen. Wanneer je gelijkaardige taken achter elkaar kan uitvoeren zul je merken dat dit veel sneller en efficiënter zal gaan. Je zou kunnen zeggen dat je dan toch in dezelfde "flow" zit en deze gelijkaardige taken sneller afgehandeld kunnen worden.

  • E-mail openen = beslissen

Wanneer je een e-mail opent zou je jezelf moeten opleggen om niet met iets anders verder te gaan voordat je iets nuttigs gedaan hebt met de geopende mail. Op die manier vermijdt je dat je deze mail in de toekomst nog meerdere keren zal openen en waarschijnlijk nog meerdere keren links zal laten liggen waardoor deze in je mailbox zal blijven zitten. Je zou hem op den duur zelfs kunnen vergeten omdat er nieuwe berichten blijven bijkomen.

  • Maak een folder voor de nieuwsbrieven die je niet meer wilt volgen

Tijdens een bepaalde periode of op een bepaalde moment was het interessant om bepaalde nieuwsbrieven te ontvangen van bepaalde afzenders maar op een gegeven moment kan het gebeuren dat bepaalde nieuwsbrieven niet meer interessant worden. Maak daarom een aparte map aan en sleep dan telkens de nieuwsbrieven die niet meer interessant zijn hierin. Vervolgens spendeer je één keer per week een beetje tijd om je uit te schrijven op deze nieuwsletters en het spreekt voor zich dat er al een heel stuk minder mails wekelijks in je inbox zullen belanden.

Moet dit echt elke dag?

Nee hoor, het is niet nodig om elke dag met een lege mailbox huiswaarts te vertrekken maar het helpt wel als je de ongelezen items, aan de hand van onze tips, kan beperken. Het geeft je een beter gevoel en je hebt niet constant het gevoel dat je achterop loopt.

Terug naar blog

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac