ERP voor zakelijke dienstverlening op basis van 40 jaar ervaring

U denkt er aan om uw dienstverlening sneller en efficiënter te laten verlopen?
En misschien wilt u ook meer overzicht door ERP voor zakelijke dienstverlening?
Of wilt u kosten verminderen met nieuwe ERP voor uw branche?

Welkom op deze pagina! Dankzij onze ERP voor zakelijke dienstverlening kan u snel en gemakkelijk de efficiëntie van uw bedrijf verhogen. En zal u kosten kunnen reduceren. Want onze ERP rekent af met overbodige administratie en elimineert het inefficiënt dubbelwerk. Bovendien krijgt u goed totaaloverzicht. En dankzij een krachtige rapportering die u zelf op maat kunt aanpassen hebt steeds de nodige cijferinformatie ter beschikking. Onze software integreert ook standaard met Microsoft Office, Word en Excel. Want ook dat zijn zaken die standaard aanwezig zijn in onze ERP voor zakelijke dienstverlening. Daarnaast is onze ERP ook mobiel bruikbaar vanop elk mogelijk toestel, wat vandaag de dag zelfs een basiseis is in uw branche. Want de meeste dienstverleners hebben mobiele medewerkers. En ook u waarschijnlijk. Met onze ERP kunnen uw mobiele mensen ook snel en efficiënt werken waar zij ook zijn.

Onze ERP voor zakelijke dienstverlening is een krachtige, stabiele en toekomstgerichte oplossing. Het is een modern en mobiel systeem dat u volgens uw wens kan uitbouwen. En waaraan u tal van apps, maatwerk en andere toepassingen kunt aanhaken wanneer u wil. Zodat u het softwaresysteem krijgt dat u zoekt.

Wilt u alvast meer weten over enkele modules voor specifieke afdelingen? Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

 

ERP VOOR zakelijke dienstverlening op basis van microsoft dynamics

Wij zitten al meer dan 40 jaar in de automatisering. En wij willen het wiel niet opnieuw uitvinden, maar gebruikmaken van wat goed is en zijn kwaliteiten bewezen heeft.

Daarom verdelen wij sinds 1996 Navision software, dat vandaag Microsoft Dynamics 365 Business Central heet. Business Central software heeft meer dan 160.000 klanten wereldwijd. Het is een zeer stabiel systeem met modules voor elke afdeling. En omdat het een Microsoft-platform is zijn klanten ook verzekerd van toekomstige versies en innovaties. Want dat garandeert Microsoft aan haar klanten.

Als u meer wil weten over Business Central zelf, kijk dan hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

Wat is dan de meerwaarde van Offimac voor ERP voor zakelijke dienstverlening?

Onze meerwaarde is dat wij voor het Business Central platform extra apps en modules hebben ontwikkeld voor de zakelijke dienstverlening. En dat maakt van onze ERP voor zakelijke dienstverlening een heel erg complete oplossing. Want wij hebben vele kant-en-klare functionaliteiten voor uw branche, die wij combineren met de sterktes van Microsoft. En Microsoft plus Offimac, dat is al 25 jaar een winnende combinatie voor zowel de korte als de lange termijn!

Als u ook iets meer wil weten over Microsoft Dynamics zelf, kan u kijken naar dit filmpje:

 

erp voor zakelijke dienstverlening: wat zijn de voordelen voor uw bedrijf?

Software en ERP voor zakelijke dienstverlening hebben tot doel uw administratie te verminderen, uw interne processen beter te stroomlijnen, u te helpen kosten besparen en meer winst met minder werklast te realiseren. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte voordelen boekt u pas als u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de oplossing die u het meeste slagkracht zal geven.

Dit zijn enkele van de modules uit onze ERP voor zakelijke dienstverlening:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

uurregistratie

Promoties

Financiën

Boekhouding

magazijn

Scanning

projectbeheer

detailrapporten...

.

Waarom ERP software van offimac?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor uw branche
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

bel of mail ons voor meer info over erp voor zakelijke dienstverlening!

 

Nog Meer complementaire Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

hier kan u snel naar specifieke software voor andere sectoren gaan:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service |
Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

onze erp werkt mobiel en op elk toestel:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent