ERP voor productiebedrijven

Bent op zoek naar ERP voor productiebedrijven?
Denkt u aan efficiënter werken en misschien ook zelfs meer doen met minder?
Of wilt u een betere aansturing van uw processen dankzij ERP voor productiebedrijven?

De Offimac ERP voor productiebedrijven kan niet alleen de efficiëntie van uw bedrijf onmiddellijk verhogen maar ook uw kosten reduceren. Het laat u toe meer te doen met minder, en  de grip op uw bedrijfsprocessen te vergroten. Goede ERP voor productiebedrijven is vandaag de dag onontbeerlijk, voor ieder productiebedrijf van klein tot groot. Bij Offimac bent u hiervoor bij de juiste partner. Wan al 35 jaar automatiseren wij met succes productiebedrijven en vele jaren na elkaar werden wij door Microsoft gelauwerd als productiespecialist voor KMO'sOnze ERP voor productiebedrijven is een krachtige totaaloplossing. En het is een systeem dat u stap voor stap kunt uitbouwen volgens uw wensen en budget. Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

 

ERP voor productiebedrijven en microsoft: een goede huwelijk

Onze software voor uw branche is gebouwd op Microsoft Dynamics-technologie. En volgens ons is dat een zeer goede keuze. Omdat Microsoft garant staat voor goede, gebruiksvriendelijke software. Maar vooral ook omdat Microsoft een zeer stabiele speler is die de beste toekomstperspectieven biedt. En duurzaamheid is volgens ons 1 van de meest belangrijke criteria voor ERP-software. Want klanten willen op langere termijn ook succesvol blijven met hun ERP-systeem.

Daarom dat wij er dus ook voor kiezen om voor de ERP voor productiebedrijven gebruik te maken van Microsoft Dynamics. En om dit platform verder aan te vullen met extensies en indien nodig wat maatwerk. Zodat het helemaal aan de specifieke wens van iedere klant beantwoordt.

Vandaag heet de Dynamics-oplossing voor KMO-bedrijven Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn. 

Voor een eerste indruk van onze ERP voor productiebedrijven, gebaseerd op Microsoft Dynamics, is er hier een kort filmpje:

 

welke economische voordelen biedt onNZE ERP voor productiebedrijven?

Er bestaan vele automatiseringstools op de markt. Maar als u echt maximale productiviteit en efficiënte plus zo weinig mogelijk administratie wil, kiest u best voor onze geïntegreerde ERP voor productiebedrijven. Daarmee kan u volgens uw tempo afdelingen aansluiten en inschalen. Dergelijke aanpak vermijdt dure software-interfacing, dataverlies, dubbel ingavewerk, overbodige administratie, tijdsverlies, meer ICT-beheerskosten, veel licentiekosten etc. En tal van studies tonen ook aan dat u de investering in geïntegreerde ERP voor productiebedrijven vrij snel terugverdient.

Met Microsoft als onderliggende softwarebasis voor uw ERP voor productiebedrijven ziet het er bovendien heel herkenbaar uit voor al uw medewerkers, wat een extra voordeel is. En natuurlijk zijn er nog de andere voordelen die Microsoft biedt die hierboven beschreven werden.

Zie hierbij enkele van functionaliteiten uit onze ERP voor productiebedrijven:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

productbeheer

Productiebeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Scanning

Magazijn/WMS

transporten
...

.

Waarom kiezen productiebedrijven voor offimac?

  •  Ervaring: Offimac is al 35 jaar lang uw ICT-specialist
  •  Tal van gespecialiseerde modules voor productiebedrijven in huis
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  Wij werken volgens ISO:9001 voor kwaliteit
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

wilt u meer info of een demo? contacteer ons dan!

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

moderne, mobiele software:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux