performante ERP voor productie

Bent u op zoek naar ERP voor productie?
Wilt u efficiënter werken?

En wilt u ook meer grip, overzicht en controle dankzij ERP voor productie?

Onze ERP voor productie helpt u efficiënter werken, kosten reduceren, processen stroomlijnen en meer doen met minder. Want goede ERP voor productie is vandaag de dag onmisbaar voor ieder productiebedrijf. Bij Offimac bent u hiervoor bij de juiste partner. Want al 35 jaar automatiseren wij met succes productiebedrijven. Onze ERP is een krachtig pakket voor elke organisatie. Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

Onze software voor productiebedrijven is gebouwd op Microsoft Dynamics-technologie. Vandaag heet dit Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En hier vintdt u meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag de dag zijn.


wat is de bedoeling van microsoft dynamics?

Voor de globale bedoeling van onze ERP voor productie, gebaseerd op Microsoft Dynamics, kijkt u best even naar dit filmpje:

 

ONZE ERP voor productie: voordelen voor u

Als u echt maximale productiviteit en efficiënte wil, moet u zeker naar onze geïntegreerde ERP voor productie kijken. Deze vermijdt dure maatwerk voor software-interfacing, dataverlies, dubbel ingavewerk, overbodige administratie, tijdsverlies, ICT-beheerskosten, veel licentiekosten etc. U kan mettertijd al uw afdelingen aansluiten op deze ERP volgens het ritme dat u wenst. Met Microsoft als onderliggende softwarebasis ziet onze ERP-software er bovendien heel herkenbaar uit voor uw medewerkers, wat een extra bijkomende troef is.

Bovendien en ook zeer belangrijk om te vermelden is dat u voor ERP voor productie ook zeer goed zit bij Microsoft. Want Microsoft zorgt niet alleen voor goede software, het is ook een producent die garant staat voor continuïteit, groei en innovatie. En ook dat zijn 3 zeer belangrijke voordelen als het gaat over ERP voor productie. Want de implementatie van ERP software kost best wel wat en behelst best wel wat voor uw organisatie. Maar wat u zeker ook wilt is dat u jarenlang voordelen hebt met de oplossing die kiest. En dat betekent dat er dus ook naar de toekomst toe belangrijke garanties moeten zijn. Bij ons zit u dus ook goed hiervoor.

Zie hierbij enkele van functionaliteiten uit onze ERP voor productie:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

productbeheer

supply chain

Financiën

Boekhouding

planning

Scanning

Magazijn/WMS

transporten
...

.

Waarom kiezen productiebedrijven voor offimac?

  •  Ervaring: Offimac is al 35 jaar ERP-specialist
  •  Tal van gespecialiseerde modules voor tal van sectoren in huis
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO-methodologie
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Meer weten? Geef ons seintje voor telefoon of mail!

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

zie ook deze voorbeelden:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux