ERP voor groothandel die toekomstgericht en zeer goed is? Offimac!

U bent een groothandel die efficiënter wil werken?
U wil meer weten over gespecialiseerde ERP voor groothandel?
U bent op zoek naar een betrouwbare partner voor ERP voor groothandel?

Met 35 jaar ervaring in ERP voor groothandel bent u bij Offimac bij de juiste partner! Want iedere groothandel ervaart steeds meer druk op marges, alsook de noodzaak om sneller, efficiënter en met minder overhead te werken. Onze ERP-software kan de efficiëntie van uw bedrijf aanzienlijk verhogen en uw kosten verminderen. Onze ERP voor de groothandel is een krachtig systeem voor elke organisatie. En een oplossing die u modulair zelf kunt opbouwen volgens uw wens. Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

 

erp voor groothandel die toekomstgericht is

Onze ERP voor groothandel is gebouwd op Microsoft Dynamics-technologie. Omdat wij er van overtuigd zijn dat Microsoft de beste fundamenten voor KMO-bedrijven levert. En zorgt voor de grootste toekomstgarantie. Zodat klanten die kiezen voor onze ERP voor groothandel kunnen groeien op een veilige, toekomstzekere manier.

Hieronder vindt u een een filmpjes over Dynamics, dat een algemeen beeld geeft. Aan dit basisplatform hebben wij extra functies toegevoegd zodat de ERP voor groothandel  nog meer compleet is.

Vandaag heet de achterliggende Dynamics-oplossing van Microsoft voor de KMO Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn binnen Business Central.

 

onze ERP voor groothandel heeft tal van voordelen voor u

Onze ERP beperkt uw administratie, maakt uw bedrijf efficiënter en helpt u kosten besparen op verschillende niveaus. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen gerealiseerd worden. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte efficiëntievoordelen realiseert u pas wanneer u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken middels één geïntegreerde ERP-software. Met onze geïntegreerde en gespecialiseerde ERP voor groothandel beschikt u over de best mogelijke oplossing, die u ook het meeste kostenvoordelen en opbrengsten biedt.

Enkele van de modules uit onze oplossing zijn:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

artikelbeheer

Prijsbeheer

Financiën

Boekhouding

voorraad

Scanning

Magazijnbeheer

logistiek
...

.

Waarom offimac als uw partner voor erp voor groothandel?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ERP-specialist voor groothandel
  •  To-the-point, kant-en-klare ERP software voor uw vakgebied
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Meer weten? Geef ons zeker een seintje!

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de bouw | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

ontdek hier ook al meer:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux