erp verhuur software die uw administratie stroomlijnt en vermindert

U bent een verhuurbedrijf?
U bent op zoek naar ERP-software voor verhuur?
U wil weten hoe ERP-software verhuurbedrijven efficiënter kan maken?

Dan heten wij u welkom bij Offimac! Ons bedrijf is al 35 jaar actief in ERP-software, en wij hebben gespecialiseerde ERP voor de verhuurbranche in huis. Wij kennen uw business. En wij weten hoe ERP een meerwaarde voor verhuurbedrijven is.


Een introductie tot onze erp in enkele filmpjes, zie hier microsoft dynamics

Zie hierbij een visueel beeld van de interface van Microsoft Dynamics Business Central, wat de onderliggende basis voor onze ERP verhuur software is. Dynamics heet vandaag Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

.

Als u wat meer beeldmateriaal wilt zien over Dynamics ERP-software, dan neemt u best een kijkje onderaan de pagina.

WAT zijn de troeven VAN OFFIMAC ERP SOFTWARE VOOR verhuur?

De Offimac software biedt vele voordelen:

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP & MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

kant-en-klaar

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP.

.

WIJ LEVEREN MOBIELE SOFTWARE VAN DE MODERNE GENERATIE!

Offimac ERP verhuur software is ontwikkeld voor moderne bedrijven, die het logisch vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Ons pakket kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En bent u elders kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze ERP verhuur software werkt op al deze toestellen, zodat dus ook steeds van overal kunt werken!

HUREN OF KOPEN, IN DE CLOUD OF LOKAAL, MET OF ZONDER MAATWERK: HET KAN ALLEMAAL

Onze oplossing is flexibel in gebruik en betaling. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan de software ook laten installeren op lokale servers. Offimac ERP voor de verhuur is uitbreidbaar met gebruikers en modules wanneer u wil. Deze oplossing is inzetbaar in elk bedrijf van klein tot groot!

OFFIMAC EN MICROSOFT DYNAMICS ZIJN VEilige en toekomstgericht KEUZES

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert heel veel. En het heeft zeer veel financiële middelen. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft. Dus bij ons kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw ERP verhuur software!

wat zijn de voordelen van onze ERP verhuur software eigenlijk?

Onze ERP software voor verhuur vermindert uw administratie, verbetert uw interne processen en helpt u kosten besparen. Zij zorgt ervoor dat alle afdelingen naadloos op elkaar afstemd worden door één geïntegreerd softwarepakket, zodat u zo weinig mogelijk administratie moet voeren. Onze geïntegreerde ERP is een totaaloplossing die zorgt voor de nodige informatiedoorstroming doorheen alle verhuurprocessen.

In onze ERP verhuur software vindt u onder andere volgende modules:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

verhuurbeheer

Prijsbeheer

Financiën

Boekhouding

promoties

Stock

Magazijn/WMS

scanning
...

Waarom ERP voor verhuur van offimac?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 40 jaar specialist in ERP
  •  To-the-point, kant-en-klare ERP software voor verhuur
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO gecertificeerd: Uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Microsoft Dynamics NAv, dat vandaag business central heet, kan u hier ontdekken:

Online demo?

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service |
Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Extra beeldmateriaal:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac