gespecialiseerde ERP-software voor productie, daar zijn wij in thuis

U wil uw bedrijf efficiënter en slagvaardiger maken?
U wil meer weten over ERP-software voor de productie?
U bent op zoek naar een partner voor ERP-software voor de productie?

Met 35 jaar ervaring in ERP-software voor de productie helpen wij u graag! Want ook de digitale uitdagingen voor productiebedrijven zijn vandaag de dag niet gering. Onze ERP-software voor productie kan de efficiëntie van uw bedrijf verhogen, uw kosten en administratie verminderen en uw bedrijf goed stroomlijnen. Want dat zorgt voor minder stress en voor meer winst. En dat is wat onze klanten willen. Meer weten hoe u onze ERP software voor productie zelf kunt samenstellen voor uw onderneming? Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

 

erp-software  voor productie: intro

Onze software voor uw branche is gebouwd op het onderliggende Microsoft Dynamics-basisplatform. Omdat dat een zeer keuze goede keuze is. Want Microsoft biedt daarmee de beste ERP software voor productie voor KMO's. Maar Microsoft Dynamics ook staat voor groei, evolutie en continuïteit. En ook voor flexibiliteit in de zin van aanpassingen aan de oplossing. Want dat zijn volgens ook doorslaggevende criteria voor klanten die op zoek zijn naar ERP.

Hieronder ziet u een filmpje van Dynamics, dat vandaag Business Central software heet. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

 

ERP-software voor productie: voordelen voor u?

Onze ERP-software voor productie maakt uw bedrijf efficiënter, vermindert uw administratie, helpt u kosten besparen op vele niveaus en geeft u een goed overzicht op al uw klanten en activiteiten. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten en modules voor al uw afdelingen apart, maar studies tonen aan dat echte efficiëntievoordelen pas gerealiseerd worden wanneer men alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt door één geïntegreerd softwarepakket te implementeren, bij voorkeur een ERP-systeem. Met onze geïntegreerde ERP-oplossing voor productie beschikt u over een krachtige en gespecialiseerde tool voor uw business.

Hierbij vindt u enkele van de modules uit onze oplossing:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

artikelbeheer

Productie

Financiën

Boekhouding

voorraad

Scanning

Magazijnbeheer

logistiek
...

.

Waarom offimac als uw erp-partner?

  • Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar ERP-specialist in uw branche
  • To-the-point, kant-en-klare ERP-software voor productie
  • Officiële Microsoft Partner
  • Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  • ISO 
  • Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

graag meer weten of zien? Laat het ons weten!

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Extra beeldmateriaal:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM