gespecialiseerde ERP-software voor groothandel

Uw bedrijf efficiënter en slagvaardiger maken?
Meer weten over ERP-software voor groothandel?
Bent u op zoek naar een partner voor ERP-software voor groothandel?

Met 35 jaar ervaring in groothandel helpen wij u graag! Want wij kennen uw branche. En wij weten dat de uitdagingen voor handelaars vandaag de dag niet gering zijn.

Onze ERP-software voor groothandel kan de efficiëntie van uw bedrijf verhogen, uw kosten en administratie verminderen en uw bedrijf goed stroomlijnen. Zodat u finaal meer geld kunt verdienen en meer tevreden klanten en aandeelhouders zult hebben. Onze ERP software voor de groothandel is een krachtig systeem voor elke organisatie. Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

 

erp-software  voor groothandel: een platform waarop u duurzaam kunt groeien

Onze ERP software voor groothandel is gebouwd op Microsoft Dynamics-technologie. Want dat is gewoonweg de beste bedrijfssoftware voor KMO op de markt. En ook de meest duurzame keuze voor de toekomst. Omdat Microsoft staat voor voortdurende verbeteringen. Wilt u ook de nieuwste versie van deze software al zien? Klik dan hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

Wilt u ook al iets meer weten over Microsoft Dynamics zelf? Of over de integratiemogelijkheden met andere Microsoft-toepassingen? Want dat is ook belangrijk voor ERP software voor groothandel. Omdat iedereen dagelijks werkt met Microsoft Office Word, Excel of Outlook.

Kijk dan even naar dit filmpje:

 

ERP-software voor groothandel: voordelen voor u?

Onze ERP-software voor groothandel maakt uw bedrijf efficiënter, vermindert uw administratie, helpt u kosten besparen op vele niveaus en geeft u een goed overzicht op al uw klanten en activiteiten. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten en modules voor al uw afdelingen apart, maar studies tonen aan dat echte efficiëntievoordelen pas gerealiseerd worden wanneer men alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt door één geïntegreerd softwarepakket te implementeren, bij voorkeur een ERP-systeem. Met onze geïntegreerde ERP-oplossing voor groothandel beschikt u over een krachtige en gespecialiseerde tool voor uw business.

Hierbij vindt u enkele van de modules uit onze oplossing:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

artikelbeheer

Prijsbeheer

Financiën

Boekhouding

voorraad

Scanning

Magazijnbeheer

logistiek
...

.

Waarom offimac als uw erp-partner?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar ERP-specialist in uw branche
  •  To-the-point, kant-en-klare ERP-software voor groothandel
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO-aanpak
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Een Online demo bijwonen? laat ons afspreken!

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de bouw | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Extra voorbeelden:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs