ERP software voor handel? daarvoor moet u bij offimac zijn!

U wil uw bedrijf efficiënter maken?
En u wilt daarvoor ook graag meer weten over ERP software voor handel?
Of bent u op zoek naar een partner voor ERP software handel?

Met 35 jaar ervaring in handelsbranches kunnen wij u hier zeker mee helpen! Want de uitdagingen voor handelaars zijn vandaag de dag niet gering. Iedereen ondervindt druk op zijn marges, wat de noodzaak om sneller en efficiënter te werken vergroot. Onze ERP software voor handel kan de efficiëntie van uw bedrijf verhogen, plus uw kosten en administratie verminderen.Want dat willen onze klanten. Onze ERP software voor de handel is een krachtige totaaloplossing. Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

 

erp software handel in beeld

Onze ERP software voor handel steunt op Microsoft Dynamics-technologie. Want volgens ons biedt dit ERP-platform de beste toekomstgaranties aan handelsklanten. En natuurlijk ook de grootste kwaliteit aan een betaalbare prijs.

Maar vandaag heet dit ERP-platform van Microsoft voor de KMO meer specifiek Business Central software. Wilt u er al meer over weten? Kijk dan hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En op deze pagina kan u een doorklik maken voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

Hier in dit filmpje kunt u alvast meer vernemen over de filosofie achter Microsoft Dynamics ERP:

 

ERP software handel: voordelen in een notedop

Onze ERP software voor handel beperkt uw administratie, maakt uw bedrijf efficiënter en helpt u kosten besparen op vele niveaus. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen gerealiseerd worden. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte efficiëntievoordelen realiseert u pas wanneer u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt door één geïntegreerd softwarepakket. Met onze geïntegreerde ERP sofware handel beschikt u over de best mogelijke oplossing, die u ook het meeste kostenvoordelen en opbrengsten biedt.

Hierbij vindt u enkele van de modules uit onze oplossing:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

artikelbeheer

Prijsbeheer

Financiën

Boekhouding

voorraad

Scanning

Magazijnbeheer

logistiek
...

.

Waarom offimac voor erp software handel?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ERP-specialist in uw branche
  •  To-the-point, kant-en-klare ERP software voor handel
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO-aanpak voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Meer weten of een demo zien? neem contact met ons op!

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de bouw | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Extra beeldmateriaal:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux