ERP-Software van Offimac steunt op 40 jaar ervaring en expertise

ERP oftewel Enterprise Resource Planning is geïntegreerde bedrijfssoftware voor alle afdelingen van uw bedrijf. Al uw bedrijfsgegevens worden op een eenvoudige en overzichtelijke manier ondergebracht in één en hetzelfde softwareprogramma, een ERP-software systeem. Hierdoor kunnen de verschillende afdelingen binnen uw organisatie efficiënter werken en met elkaar samenwerken.

Onze ERP-Software oplossing

Al sinds 1982 bouwen wij ERP-software op maat van bedrijven. Hierdoor hebben we een doorgedreven knowhow opgebouwd en beschikken we over een flinke dosis  ervaring in ERP-bedrijfssoftware.

In 1996 hebben we ervoor gekozen om onze ERP-oplossingen op het platform Microsoft Dynamics NAV te bouwen. Dit ERP-pakket was vroeger op de markt als Navision. En vandaag heet deze oplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central.

De voordelen van onze ERP-software

Zeer herkenbare en gebruiksvriendelijke ERP-software

Doordat Business Central gebruik maakt van de Microsoftinterface ligt de gebruiksvriendelijkheid en de herkenbaarheid zeer hoog. U hoeft dus geen computerexpert te zijn om onze ERP-software te gebruiken. Door onze jarenlange ervaring hebben we ook gemerkt dat ieder bedrijf de integratie van onze ERP-software heel vlot verteert.

Integratie met andere Microsoft® Office-programma’s

Onze ERP-software kan u ook eenvoudig koppelen aan uw bestaande Microsoft® Office-programma’s waardoor je de kracht om effectief te communiceren en samen te werken maximaal benut, makkelijk informatie kan vinden, gebruiken en delen. De integratie met de andere Microsoft® Office-programma’s geeft u bovendien ook de kans om eigen rapporten op te stellen vanuit Excel, u hoeft dus niet extra te investeren in een rapportagetool.

ERP-software met bedrijfsflexibiliteit en groei stimulerend

Door te werken met onze ERP-software kunnen we eenvoudig tegemoetkomen aan veranderende bedrijfsbehoeften zonder daardoor uw bedrijf of IT-budget te ontwrichten. Door de flexibele, three-tierarchitectuur van Microsoft Dynamics NAV kunnen we uw bestaande ERP-pakket uitbreiden of aanpassen en efficient en kosteneffectief meer gebruikers toevoegen. Onze ERP-software biedt omvangrijke functionaliteiten voor bedrijfsbeheer, van financiële functies tot functies voor de supply chain, productie en nog veel meer.

Betaalbare ERP-software

Tegen de juiste prijs kan onze ERP-software van Microsoft Dynamics de juiste oplossing bieden. Hierdoor kan uw bedrijf zich concentreren op de eigen ontwikkeling en niet op die van de technologiesystemen.

Het meest verkochte ERP-pakket

Al meer dan 30 jaar is Microsoft Dynamics een betrouwbare partner waarmee meer dan 170.000 verschillende organisaties in meer dan 195 landen hun voordeel doen. Bovendien is Microsoft Dynamics NAV het meest verkochte ERP-softwarepakket in de Benelux voor KMO’s.

Meer weten wat onze ERP-software voor uw sector in huis heeft? Ontdek dan onze ERP-software oplossing voor uw sector. Ontdek hier »

 

Online demo?

Onze ERP Software oplossingen in de praktijk:

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM