erp voor installatiebranche? Offimac natuurlijk!

U bent op zoek naar ERP voor de installatiebranche?
Want u zit in de installatiebranche en wil efficiënter werken?
U beoogt meer grip dankzij specifieke ERP voor de installatiebranche?

Onze ERP installatiebranche verhoogt de efficiëntie van uw bedrijf en helpt u uw kosten reduceren. Zij helpt u overtollige administratie en inefficiënt dubbelwerk te elimineren. Bovendien helpt zij u totaaloverzicht te behouden.

Onze ERP voor de installatiebranche is een krachtige tool voor ieder bedrijf.

Op deze links kan u ook meer details nalezen over onze software voor installatieinstallateursoftware en specifieke ERP voor uw branche


ERP InstallatieBRANCHE die steunt op microsoft-technologie is een goede keuze

Onze ERP installatiebranche is gebaseerd op Microsoft Dynamics, de marktleider in ERP in de Benelux. En deze basissoftware werd door Offimac uitgebreid met tal van specifieke kant-en-klare modules voor uw branche. Zodat het daarmee een kant-en-klare ERP voor de installatiebranche is.

Wij zijn er 100% van overtuigd dat dit een goede combinatie is. Want zo combineren we de sterktes van Microsoft met de installatiekennis van Offimac. Microsoft zorgt voor stevige technische, financiële en innovatieve fundamenten. En Offimac heeft veel ervaring in de installatiebranche, die we in onze ERP voor de installatiebranche hebben toegevoegd.

Op de foto's op deze pagina kan u een 1ste indruk van onze ERP installatiebranche opdoen. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

Wat kan onze ERP installatiebranche verbeteren?

Indien u als installatiebedrijf ervoor kiest om met ERP de werking van uw bedrijf te verbeteren zijn er verschillende mogelijkheden. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen toegepast worden. Maar echte efficiëntie en voordelen realiseert u pas wanneer u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt in de vorm van één geïntegreerd softwarepakket. Op die manier kan u maximale efficiëntiewinsten realiseren, kosten besparen, efficiënt uw klanten bedienen en overzicht op uw business behouden

In onze ERP installatiebranche vindt u onder meer volgende modules:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

SERvices

MS project

nacalculatie
...

.

Waarom ERP installatiebranche van offimac?

  •  Ervaring: Offimac is al 35 jaar lang uw ICT-specialist
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Gespecialiseerde ERP en andere softwares voor de installatiebranche
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO voor kwaliteit & bedrijfszekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Online demo met ons bekijken? geef ons een seintje!

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Extra beeldmateriaal:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium