Terug naar blog

Enkele handige weetjes bij de installatie van Windows 10

1. Zorg voor een actuele versie van Windows 7 of 8.1
    Microsoft geeft Windows 10 alleen weg aan wie een legale versie van Widows 7 of 8.1 heeft. Windows 10 ondersteunt       aanraakschermen maar de versie voor kleinere tablets en Windows Phones is nog niet beschikbaar en wordt binnen 2     tot 3 maanden verwacht
 
2. Het kost tijd om Windows 10 te installeren
    Windows 10 heeft een grootte van 3 gigabyte en is dus een tamelijk groot bestand, hou er dus rekening mee dat het         een tijdje duurt om te downloaden. Maar ook de effectieve installatie vergt wat tijd.
 
3. U heeft 1 maand bedenktijd
    Als u niet tevreden bent van Windows 10 heeft u één maand de tijd om terug te keren naar uw vorige versie van               Windows. U doet dit door in de instellingen het Update & Beveiliging-icoontje aan te klikken, bij de optie Herstel kan je       terug naar Windows 7 of Windows 8.1 kiezen. Let wel op bij het opkuisen van je schijf want hier staat ook het nodige         herstelbestand, wanneer je het vinkje voor het herstelband bij het opkuisen niet weg haalt wordt het herstelbestand           verwijderd en is er geen weg terug meer naar een vorige versie van Windows.

4. Microsoft vervangt incompatibele antivirussoftware automatisch 
    Wanneer de antivirussoftware op je pc Windows 10 nog niet ondersteunt, wordt deze bij de upgrade automatisch               verwijderd, Microsoft Defender wordt automatisch ter vervanging geïnstalleerd.
 
5. Bij de installatie van Windows 10 verliest u ook een aantal functies/features:
    Lees hier welke: www.offimac.be/wat-zal-er-in-windows-10-verdwijnen- 
 
Terug naar blog

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux