Verhuursoftware die u zal verbazen

U bent op zoek naar verhuursoftware die uw bedrijf echt vooruit zal helpen?
En u wilt Microsoft Dynamics voor de verhuur ontdekken en uw efficiëntie verhogen?
Ontdek dan hier wat Microsoft Dynamics verhuursoftware voor u kan betekenen!

Door het implementeren van onze oplossing voor de verhuur kan u onmiddellijk de efficiëntie van uw verhuurbedrijf verhogen en de kosten reduceren. Meer nog: goede verhuursoftware is vandaag de dag gewoon een must geworden voor elk modern verhuurbedrijf.


offimac verhuursoftware: 1 software-platform voor uw verhuurbedrijf

Microsoft Dynamics verhuursoftware van Offimac is de overkoepelende software voor alle afdelingen van uw verhuurbedrijf. Het is een platform om al uw afdelingen efficiënt en professioneel mee aan te sturen, kosten te drukken en voordelen te realiseren. 

Onze oplossing maakt komaf met verschillende pakketten voor elke afdeling apart. In onze Microsoft Dynamics verhuursoftware vindt u modules voor elke afdeling, van offerte tot boekhouding. Onze verhuursoftware zorgt voor een naadloze doorsturing van informatie en verzekert dat dingen slechts 1 maal ingegeven moeten worden. Deze aanpak zorgt voor efficiëntiewinst en lagere beheerskosten. 

Alle modules in onze oplossing zijn gebouwd volgens eenzelfde gebruiksfilosofie. Bovendien zien deze er grafisch ook allemaal hetzelfde uit. Het voordeel hiervan is dat deze software zeer herkenbaar is, dat gebruikers sneller met verschillende modules kunnen werken en dat er minder opleiding nodig is. 

Ons doel is om heel uw verhuurbedrijf aan te sturen met 1 platform. U hoeft niet meteen al uw bestaande software overboord te gooien of al uw afdelingen op één software te zetten, u kan dit gefaseerd per afdeling doen . Zolang het maar de doelstelling is iedereen in uw verhuurbedrijf met elkaar te verbinden. Want dat zorgt voor efficiëntiewinst en besparingen! 
 


onze verhuursoftware steunt op microsoft fundamenten

Microsoft Dynamics verhuursoftware van Offimac weerspiegelt onze jarenlange ervaring in ERP software.

Het pakket is modulair opgebouwd. U kan kiezen met welke modules u wil starten en wanneer u wil uitbreiden.

Microsoft Dynamics NAV is de onderliggende basis voor onze verhuursoftware. Vandaag heet Dynamics NAV Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn. 


Hieronder ziet u een filmpje over ERP:

 


In onze software vindt u onder meer de volgende modules:

Calculatie​

Verkoop

Bestelvoorstellen

CRM

HRM

Productiebeheer

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

Planning

Services

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad

Urenregistratie

Scanning

WMS

 


deze verhuursoftware verhoogt uw efficiëntie

Enkele van de voordelen van Microsoft Dynamics die uw efficiëntie verhogen zijn:
  • Reduceert uw administratie tot een minimum
  • Weinig tot geen dubbelwerk nodig, laat Microsoft Dynamics verhuursoftware voor u werken
  • Informatie wordt naadloos gedeeld tussen afdelingen en mensen
  • Zo weinig mogelijk onderhoud nodig
  • Efficiëntiewinst
  • Korter op de bal spelen, niet wachten op informatie
  • Beter overzicht
  • Overkoepelende rapportering over alle afdelingen heen
  • Microsoft Dynamics verhuursoftware helpt u heel uw verhuurbedrijf aan te sturen


Een van onze tevreden klanten aan het woord?

“Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, was het voor ons belangrijk dat we met een flexibele informaticapartner konden werken met korte communicatielijnen en een snelle reactietijd. Dat hebben we in Offimac gevonden.” Serge Tremblez, General Manager bij Eurorent.


Waarom Microsoft Dynamics verhuursoftware?

Zeer herkenbare, gebruiksvriendelijke software

Microsoft investeert zeer veel in gebruiksvriendelijke software, en Microsoft Dynamics is een zeer herkenbare Microsoft-oplossing. Dergelijke interface vergemakkelijkt het werken en doet gebruikers zich op hun gemak voelen. En dat zorgt voor meer rendement!

Continuïteit en innovatie verzekerd

Onze software voor verhuurbedrijven is gebaseerd op Microsoft Dynamics. Microsoft garandeert innovatie, groei en continuïteit van al haar oplossingen, u kan gerust zijn over de toekomst van uw verhuursoftware!

Integratie met Microsoft Office is standaard aanwezig

Microsoft Dynamics verhuursoftware integreert naadloos met Word, Excel en Outlook en zorgt ervoor dat u makkelijk informatie tussen uw ERP en Office kan uitwisselen. En meer dan 90% van de bedrijven gebruikt dagelijks Microsoft Office producten.

Microsoft Dynamics wordt verkocht en ondersteund in meer dan 100 landen

Microsoft Dynamics wordt internationaal in vele landen verkocht en boekhoudkundig aangepast aan de lokale wetgevingen van al die landen. Microsoft Dynamics verhuursoftware, met Microsoft Dynamics als basis, is dan ook zeer geschikt voor bedrijven met nationale en internationale ambitie!

Wereldwijd de meest verkochte ERP-software voor de KMO en MKB

Microsoft Dynamics is met 10.000 klanten de meest verkochte ERP software voor kleine en middelgrote bedrijven. U kan gerust zijn over de technische maar ook financiële fundamenten van onze software!

Verhuursoftware van 1 tot 250 gebruikers

Onze oplossing is inzetbaar van klein tot middelgroot bedrijf

1 platform voor al uw activiteiten

U kan met ons pakket een onbeperkt aantal bedrijven, afdelingen en activiteiten aansturen. Daardoor kan u makkelijk kosten delen, het overzicht behouden en optimaliseren.

Ruime keuze aan modules

U kan klein starten en groeien in en met deze oplosisng.

Kan lokaal of in de cloud

Onze verhuursoftware kan u lokaal in uw bedrijf installeren of gebruiken vanuit de cloud.

Draait op Windows, Apple en Android

En is standaard beschikbaar in 3 clients: windows client, web client en een tablet client. U kan deze probleemloos door elkaar gebruiken, vanop meerdere toestellen. Microsoft Dynamics verhuursoftware kan van op uw PC, smartphone en tablet werken.

De verhuursoftware met het meest aantal modules en apps ter wereld

Wij kunnen uw systeem heel makkelijk uitbreiden.

Standaard kan heel veel, maar ook maatwerk blijft mogelijk

Dit is een gestandaardiseerde oplossing, maar het laat ook flexibele inrichting op maat en zelfs nog specifiek maatwerk toe. Microsoft Dynamics verhuursoftware past zich aan aan uw ambities en zorgt ervoor dat uw bedrijfssoftware u niet afremt.

Betaalbaar

Deze oplossing is goedkoper dan u denkt. .


dit pakket voor de verhuur in uw bedrijf implementeren?

Verhuursoftware implementeren vereist specifieke kennis en ervaring. Wij hebben 38 jaar ervaring in ERP software, werken volgens een beproefde methodologie en geheel conform ISO9001-normen. 

Op ons kunt u vertrouwen!


Hoeveel kost het?

De prijs van onze verhuursoftware wordt bepaald door het aantal users en de specifieke modules die u wenst te gebruiken. Daarnaast kan u deze software ook in verschillende licentieformules verkrijgen (aankoop, huur, financiering, cloud, …). 

U kan de prijs van uw oplossing helemaal op uw eigen wensen samenstellen en betalen zoals u wil.


Hoe lang duurt een implementatie van Microsoft Dynamics verhuursoftware?

De duurtijd van een implementatie hangt onder meer af van het aantal modules dat u wenst te gebruiken en het aantal gebruikers.

Globaal genomen moet u toch rekening houden met 3-6 maanden kalendertijd.


Vragen of volgende stappen voor uw project?

Wil u meer weten over onze oplossing? Bel of mail ons!

ONLINE DEMO?

.


Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux