Dynamics software voor service: offimac is uw partner

U bent een servicebedrijf en wil sneller en efficiënter werken?
U bent op zoek naar software voor servicebedrijven?
Hebt u al kennis gemaakt met Dynamics software voor servicebedrijven?

Met goede software voor servicebedrijven zoals ERP- en planningssoftware kan u heel wat organisatiewinst boeken. Microsoft Dynamics software voor servicebedrijven zorgt ervoor dat u niet telkens aparte software moet kopen, maar dat al uw software met elkaar praat en de administratie vermindert. En net daardoor doet Microsoft Dynamics software servicebedrijven zoals u meer geld verdienen!

Vandaag heet Dynamics software Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn. 


Dynamics software voor servicebedrijven?

Er bestaan vele softwares maar studies tonen aan dat een geïntegreerd ERP-systeem de beste software voor servicebedrijven is om efficiënter en productiever te werken. ERP laat u toe al uw afdelingen en werk aan te sturen vanuit 1 softwarepakket, en dit met een minimum aan intypwerk, administratie en overtollige handelingen. Met geïntegreerde ERP software voor servicebedrijven zullen uw mensen ook maximale tijd aan klanten kunnen besteden en kunnen doen wat uw kerntaak is: service verlenen. Microsoft Dynamics software voor servicebedrijven is zulk een ERP-systeem dat heel uw servicebedrijf organiseert en aanstuurt. Deze software voor servicebedrijven zorgen er voor dat uw onderneming van de verkoop tot factuur over de juiste informatie beschikt.

Onze software voor servicebedrijven is modulair opgebouwd zodat u de modules kan kiezen waarmee u wil werken:

Calculatie

Verkoop

Bestelvoorstellen en aankoop

CRM

HRM

Projectbeheer

Vorderingsstaten

Financiën

Boekhouding

Planning

Services

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad

Urenregistratie

Mobiele software

Track & Trace

.
.
Wat zijn de voordelen van Dynamics software voor servicebedrijven?

Hier kan u enkele van de meest voorkomende voordelen vinden:

Gebruiksvriendelijk

Hip en modern

100% Mobiel

Uitgebreid

Integreert met Office

Veel standaard

Betrouwbaar

Marktleider

Branche specifiek

Betaalbaar

Cloud of lokaal

Huur of koop


    .

    Hoe Dynamics software voor servicebedrijven succesvol implementeren?

    Net zoals het ook in business waarschijnlijk het geval is loont het om te kiezen voor een bewezen vakman om u te assisteren bij de implementatie van software voor servicebedrijven. Offimac is een betrouwbare firma met ervaring, referenties en kant-en-klare software voor servicebedrijven. Offimac is een vakman die bewezen heeft dat hij software voor servicebedrijven in de vingers heeft en op een zeer professionele manier kan implementeren in ieder servicebedrijf

    Voor meer vragen over software voor servicebedrijven: aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Bekijk de basis van Dynamics software voor servicebedrijven:

.
Dynamics software voor servicebedrijven is bedrijfsklaar

Servicebedrijven willen software die bedrijfsklaar is. Zij houden niet van lange implementaties of partners die hun branche niet kennen. Zij zien graag snel resultaat. Met onze Microsoft Dynamics software voor servicebedrijven krijgt u heel wat kant-en-klare functionaliteiten aan een zeer betaalbare prijs. Het voordeel van onze Microsoft Dynamics software voor servicebedrijven is dat u meegeniet van al onze ervaring in uw sector en dat we dit toekomstgericht ook verder blijven uitbouwen voor u. Zo blijft ook u in de toekomst verzekerd van de beste software!

Dynamics software voor servicebedrijven werkt op elk toestel

Waar u zich ook bevindt en welk toestel u ook gebruikt, u zal kunnen werken met onze Microsoft Dynamics software voor servicebedrijven. Microsoft Dynamics software voor service is zo ontworpen dat u het van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Zit u aan uw bureau hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg of bij de klant kan u kiezen voor tablet of smartphone. De Microsoft Dynamics software voor servicebedrijven werkt op Windows, Android en Apple. Mobiel en op elk toestel, dat is een grote kracht van deze software voor servicebedrijven!

Software die draait in de cloud of lokaal zoals u het wil

Microsoft Dynamics software voor servicebedrijven is verkrijgbaar in vele formules. U kan beginnen met enkele users en modules in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan later probleemloos uitbreiden met meer users en modules. U kan in de cloud werken of op lokale servers. Microsoft is flexibel en laat klanten toe software te gebruiken zoals de klant het verkiest. Microsoft Dynamics software voor servicebedrijven is er voor elk bedrijf van klein tot groot!

Toekomstgerichte software die uw groei ondersteunt

Microsoft investeert voortdurend in de verbetering van haar producten. In een wereld die steeds meer digitaal wordt helpt Microsoft Dynamics software voor servicebedrijven u mee te zijn in het digitale tijdperk. Bij Microsoft zit u toekomstgericht zeer veilig!


ONLINE DEMO?

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International