Dynamics Software voor uw verhuurbedrijf

U bent een verhuurbedrijf dat competitief wil werken?
U bent aan het uitkijken naar gespecialiseerde software voor uw verhuurbedrijf?
U wil uw business beter stroomlijnen met software voor verhuurbedrijf?

Competitieve, gespecialiseerde software voor verhuurbedrijf is onmisbaar geworden in uw branche. Onze gespecialiseerde softwares helpen u efficiënt te werken, met zo weinig mogelijk administratie en zonder dubbelwerk. Zodat u u uw kosten kan beheersen, wat leidt tot meer winst!

Vandaag is er Dynamics Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn. 


Software voor verhuurbedrijf in een notedopje

Er bestaan heel veel softwares op de markt, voor tal van behoeften. U kan er voor gaan om tal van individuele softwares aan te kopen en implemeteren, maar tal van onafhankelijke studies tonen aan dat de beste oplossing om efficiënt te werken bestaat uit de implementatie van een geïntegreerde bedrijfssoftware of ERP. ERP laat u toe heel uw bedrijf aan te sturen vanuit 1 softwarepakket. Al uw medewerkers werken daarop gestroomlijnd met elkaar samen, zodat uw bedrijf zo weinig mogelijk administratie moet doen, wat op zijn beurt resulteert in kostenreductie en efficiëntiewinst.

In onze specifieke software voor verhuurbedrijf zitten onder meer volgende optionele modules:

Calculatie

Verkoop

Bestelvoorstellen en aankoop

CRM

HRM

Projectbeheer

Verhuurbeheer

Financiën

Boekhouding

Planning

Services

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad

.
.
De voordelen van onze software voor verhuurbedrijf

 • Eén systeem – alle informatie 
 • Maximale automatisering = maximaal geld besparen 
 • Tijdswinst 
 • Efficiëntiewinst 
 • Minder fouten 
 • Minder personeel voor routinewerk = besparing 
 • Korter op de bal 
 • Hogere kwaliteit en klantentevredenheid 
 • Betere aankoop en stockbeheer = geld besparen + minder “slapend” geld 
 • Goede planning = minder stress + meer tevredenheid 
 • Sneller en juister factureren 
 • Korter opvolgen van betalingen 
 • Steeds juiste documenten bij de hand 
 • Totaaloverzicht + cijfers 
 • Professioneel en slagkrachtig 
 • Toekomstgericht 
 • Klaar voor lange termijn

U wil software voor verhuurbedrijf implementeren maar weet niet hoe?

Uit ervaring adviseren wij u samen te werken een ervaren firma met oplossingen en referenties in uw branche. Want dat vergroot uw kans op succes voor een kwalitatieve implementatie en degelijke ondersteuning achteraf aanzienlijk. Zoek naar een firma met kant-en-klare software voor verhuur, want het zal uw kwaliteit vergroten en kosten beperken.

Meer info of vrijblijvend een afspraak vastleggen? Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u  op.


ONLINE DEMO?


Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux