Dynamics services: offimac is uw partner

U bent met uw onderneming actief in services?
U wil meer weten over Dynamics services?
U wil weten hoe Dynamics voor services uw bedrijf efficiënter kan maken?

Wie actief is in services weet hoe belangrijk snelheid en efficiëntie in uw branche zijn. Services verlenen is bovendien ook vaak een erg persoonsgebonden bedrijfsactiviteit waarbij een goede relatie met technici ook steeds belangrijker is. Servicebedrijven zijn dus zeker gebaat met goede softwaresystemen die hun werk, administratie en relatieprocessen verlichten en die hun medewerkers een aangename digitale werkervaring bieden. Ons bedrijf levert Microsoft Dynamics services. Maar daarnaast ontwikkelden wij ook specifieke Dynamics services software voor servicebedrijven in tal van branches. Met behulp van deze geïntegreerde oplossing kan ook uw servicebedrijf efficiëntie winnen, de kosten onder controle houden en uw digitale toekomst verzekeren.

Vandaag heet Dynamics Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn. 


Wat kan Dynamics services software voor u doen?

Dynamics services software is een overkoepelend softwaresysteem dat elke afdeling van uw bedrijf kan aansturen. Van marketing naar verkoop, aankoop, servicebeheer en facturatie, voor elke afdeling is er een module beschikbaar. Bovendien is dit systeem geïntegreerd, wat betekent dat Dynamics services software er ook voor zorgt dat alle informatie naadloos tussen de softwaremodules van alle afdelingen gedeeld wordt. Zo fungeert Dynamics services software als 1 krachtig instrument waarmee uw management elk onderdeel van uw bedrijf kan aansturen en opvolgen.

Deze Dynamics services software is opgebouwd uit verschillende modules, die u volgens uw eigen wensen en behoeften kan implementeren. Hieronder vindt u een overzicht:

Calculatie

Verkoop

Bestelvoorstellen en aankoop

CRM

HRM

Projectbeheer

Vorderingsstaten

Financiën

Boekhouding

Planning

Services

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad

Urenregistratie

Mobiele software

Track & Trace

.
.
Wat zijn uw voordelen van Dynamics services?

Hier kan u enkele van de meest voorkomende voordelen vinden:

Gebruiksvriendelijk

Hip en modern

100% Mobiel

Uitgebreid

Integreert met Office

Veel standaard

Betrouwbaar

Marktleider

Branche specifiek

Betaalbaar

Cloud of lokaal

Huur of koop


    .

    Onze Dynamics services software wordt professioneel aangepakt

    Offimac is al vele jaren expert in Microsoft Dynamics services software. Wij zijn een partner met bewezen kennis en ervaring, en werken volgens ISO9001-normen om de beste kwaliteit te bieden. Deze ISO-aanpak geldt zowel voor de bouw, implementatie als ondersteuning van Dynamics services software. Bovendien werd onze oplossing ook door Microsoft uitgetest en gecertificeerd. Wij hebben tevreden klanten hebben die onze software met goede tevredenheidsscores belonen. Als u op zoek bent naar een Dynamics partner voor services software zit u goed bij ons!

Bekijk de basis van Dynamics services software:

.
Services software die kant-en-klaar is

Servicebedrijven verkiezen software die klaar is en zij snel in gebruik kunnen nemen, zodat zij ook snel resultaten zien. Met onze Dynamics services software krijgt u heel wat kant-en-klare functionaliteiten aan een zeer betaalbare prijs. U geniet mee van al onze ervaring in uw sector en bovendien blijven wij deze software ook toekomstgericht verder uitbouwen, zodat uw bedrijf ook in de toekomst goed zit en digitaal up-to-date blijft.

Dynamics services software die werkt op elke hardware

Onze Microsoft Dynamics services software is zo ontworpen dat u het van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg, bij klanten of gewoon thuis, dan kan u kiezen voor tablets of smartphone. U kan deze services software gebruiken van op elk Windows, Android als Apple toestel. Waar u zich ook bevindt en welk toestel u ook bij de hand heeft, u zal steeds productief kunnen werken. Want mobiliteit is een basisvereiste van Dynamics services software.

Services software in de cloud of liever lokaal?

Dynamics services software is niet alleen mobiel een paradepaardje, maar deze kan ook zowel in de cloud als op servers lokaal in uw bedrijf geïnstalleerd worden. U kiest! U kan beginnen met enkele users en modules en later probleemloos uitbreiden naar meer. U kan in de cloud beginnen of op lokale servers. En u kan ook wisselen als en wanneer u wil. Microsoft is de meest flexibele softwarepartner die klanten toelaat software te gebruiken zoals de klant het verkiest!

Microsoft services software garandeert u digitale groei

Microsoft investeert voortdurend in de verbetering van haar producten en het inbouwen van nieuwe technologie die uw productiviteit verbetert. In een wereld die steeds meer digitaal is helpt Dynamics u mee te zijn met de evoluties en nieuwe uitdagingen. Met Microsoft Dynamics services software bent u verzekerd van de digitale groei van uw bedrijf!


ONLINE DEMO?

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium