Dynamics service onderhoud van offimac

Uw bedrijf is actief en service of onderhoud?
U wil uw administratie verlichten en sneller werken?
Al eens gedacht aan Dynamics software voor service en onderhoud?

Goede automatisering helpt u hiermee. En Microsoft Dynamics voor service en onderhoud is daarvoor een prima keuze. Goede planningssoftware en geïntegreerde ERP zorgen voor meer efficiëntie- en productiviteitswinst. Ook voor moderne, goed georganiseerd service- en onderhoudsbedrijven is software onmisbaar geworden. Onze Microsoft Dynamics software voor service en onderhoud springt er bovenuit. Het verlicht uw administratie, zorgt voor minder dubbelwerk en helpt u meer grip op uw processen te krijgen.

Vandaag heet Dynamics NAV Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn. 


Wat kan Dynamics software voor service en onderhoud voor u doen?

Als u de grootste efficiëntie- en productiviteitswinst wil boeken is de keuze voor 1 geïntegreerd softwareplatform voor uw bedrijf de beste keuze. Met 1 overkoepelend bedrijfssoftwaresysteem, dat ook als ERP wordt omschreven, kan u al uw afdelingen, mensen en projecten aansturen. Bovendien moeten uw mensen dan ook maar 1 softwarepakket leren kennen en zullen zij zo weinig mogelijk intypwerk en administratie moeten doen. Microsoft Dynamics voor service en onderhoud is zulk een geïntegreerd softwarepakket dat alle afdelingen van uw bedrijf kan automatiseren en aansturen.

De Dynamics software voor service en onderhoud bestaat uit verschillende modules die u kan implementeren waar en wanneer u wil. Belangrijk is echter dat alles naadloos op elkaar afgestemd is tot 1 geïntegreerd geheel, want enkel zo zal u de maximale efficiëntiewinsten boeken. Zie hierbij enkele van de modules die u in Dynamics service en onderhoud terugvindt:

Calculatie

Verkoop

Bestelvoorstellen en aankoop

CRM

HRM

Projectbeheer

Vorderingsstaten

Financiën

Boekhouding

Planning

Services

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad

Urenregistratie

Mobiele software

Track & Trace

.
.
voordelen van software voor service en onderhoud

Hier kan u enkele van de meest voorkomende voordelen vinden:

Gebruiksvriendelijk

Hip en modern

100% Mobiel

Uitgebreid

Integreert met Office

Veel standaard

Betrouwbaar

Marktleider

Branche specifiek

Betaalbaar

Cloud of lokaal

Huur of koop


    .

    Hoe kunnen wij u hiermee helpen?

    Goede software kopen is stap 1, stap 2 is deze software voor service en onderhoud ook goed implementeren in uw bedrijf. Om u succes en kwaliteit te garanderen zoekt u best samenwerking met een betrouwbare softwarepartner. Wij adviseren u te kiezen voor een partner met aantoonbare ervaring, oplossingen en referenties in service en onderhoud. En het spreekt voor zich dat onze firma zulk een softwarepartner is, die u kwaliteit biedt en werkt volgens een beproefde methodologie.

Verken hier Dynamics software voor service en onderhoud:

.
Dynamics software voor service en onderhoud is startklaar

Servicebedrijven houden niet van lange implementaties of partners die hun branche niet kennen. Zij zien graag snel resultaat en verkiezen dus ook software die afgestemd is op hun specifieke bedrijfsbehoeften. Onze Microsoft Dynamics software voor service en onderhoud bevat heel wat kant-en-klare functionaliteiten aan een zeer betaalbare prijs. Het voordeel van onze Microsoft Dynamics software voor service en onderhoud is ook dat u meegeniet van al onze ervaring in uw sector en dat we dit toekomstgericht ook verder blijven uitbouwen voor u. Zo blijft ook u in de toekomst verzekerd van de beste software voor service en onderhoud!

Dynamics software voor service en onderhoud werkt overal

Waar u zich ook bevindt en welk toestel u ook gebruikt, u zal kunnen werken met onze Microsoft Dynamics software voor service en onderhoud. Microsoft Dynamics is zo ontworpen dat u het van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Zit u aan uw bureau hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg of bij klanten kunt u kiezen voor andere toestellen zoals bijvoorbeeld tablet of smartphone. De Dynamics software voor service en onderhoud werkt op Windows, Android en Apple. Mobiel en op elk toestel, dat is een grote kracht van deze software voor servicebedrijven!

Onze software draait in de cloud of op lokale servers

Microsoft Dynamics software voor service en onderhoud is verkrijgbaar in vele formules. U kan beginnen met enkele users en modules en later doorgroeien naar meer. U kan in de cloud werken of op lokale servers. En u kan overschakelen van het een naar het ander als u wil. Microsoft is flexibel en laat klanten toe software te gebruiken zoals de klant het verkiest.

Toekomstgerichte software voor vandaag en overmorgen

Microsoft investeert voortdurend in nieuwe technologie en de verbetering van haar producten. Samen met Microsoft zorgen wij er voor dat uw Dynamics software voor service en onderhoud ook up-to-date blijft en klaar is voor de digitale uitdagingen van de toekomst. Bij ons is uw softwaresysteem ook toekomstgericht in zeer goede handen!


ONLINE DEMO?

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx