Microsoft Dynamics Navision voor dienstverlening bij Officenter

Moderne ICT als onderdeel van succesverhaal bij OFFICENTER HASSELT

Dit artikel in PDF-formaat downloaden: klik hier.

OFFICENTER HASSELT verhuurt al twintig jaar kantoorruimtes aan groeiende ondernemingen in de regio. In 2010 namen acht dynamische ondernemers uit Limburg het bedrijf over: de ambitie was om het dienstenaanbod sterk uit te breiden door onder andere een grondige vernieuwing van de infrastructuur. Vandaag heeft OFFICENTER HASSELT een bezettingsgraad van 100% en kijkt het management uit naar de uitbreiding van het succesvolle concept in andere regio’s.

Christa Jouck, Managing Partner en medeinvesteerder, had meteen een duidelijke visie voor ogen. Ze wilde samen met haar Partners OFFICENTER HASSELT uitbouwen tot een referentiepunt voor dienstverlenende ondernemingen in de regio, met flexibiliteit als sleutelwoord. Voor iedere vraag zoekt het bedrijf een pasklaar antwoord op maat van de klant.

Christa Jouck: “Naast flexibele werkplekken werken wij ook actief mee aan de groei van onze klanten. Via events en initiatieven bouwen wij actief mee aan netwerken rond specifieke ‘clusters’. Deze aanpak blijkt een schot in de roos en ik durf gerust stellen dat geen enkele concurrent ons dit nadoet. Na amper negen maanden halen we trouwens een bezettingsgraad van 100%.”

Na de overname werd een omvangrijk budget voorzien om de infrastructuur grondig te vernieuwen. Naast een heraanleg van de parking werden de acht vergaderzalen voorzien van alle moderne media-apparatuur.

Moderne informatica en telecom als extra dienstverlening
OFFICENTER HASSELT biedt instapklare kantoren, en daar hoort ook ICT bij. Informaticapartner Offimac leidde het informatiseringproject in goede banen; iedere werkplek en vergaderruimte is vandaag uitgerust met telefoon en internetverbinding.

“Offimac zorgde echter ook voor de installatie van een krachtige centrale server met alle nodige softwaretoepassingen die ook voor onze klanten nuttig kunnen zijn. Een bijzonder voordelige formule als alternatief voor de aanschaf van een eigen server”, stelt Christa Jouck.

“Offimac zorgde voor de volledige ICT, van de installatie van een krachtig netwerk en centrale server tot en met het ERP-pakket Microsoft Dynamics NAVision voor heel de administratie en het beheer van ons bedrijvencentrum. Daarnaast biedt Offimac ook het digitaal e-secretariaat, wat een bijkomende interessante dienst aan onze huurders is. Een bijzonder voordelige en interessante totaalformule.”
Christa Jouck, Managing Partner, OFFICENTER HASSELT

 

Succesverhaal verderzetten
Om de eigen administratie en financiën te beheren koos OFFICENTER HASSELT voor Microsoft Dynamics NAVision, dat tevens door Offimac werd geïmplementeerd. Christa Jouck: “Met Microsoft Dynamics NAVision kozen wij bewust voor een platform dat zal meegroeien met het bedrijf.”

OFFICENTER HASSELT is er in amper negen maanden na de heropening in geslaagd om een mooi succesverhaal te bouwen. Het management heeft dan ook concrete plannen om het concept in andere regio’s te lanceren. Turnhout, Mechelen, Leuven, Genk en Sint-Truiden staan op het verlanglijstje van de Partners van OFFICENTER HASSELT.

Navision dienstverlening MICROSOFT DYNAMICS NAVISION VOOR DIENSTVERLENING BIJ OFFICENTER

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac