Microsoft Dynamics Productie

U bent een productiebedrijf en wil efficiënter werken?
U wil meer weten over Dynamics voor productiebedrijven?
U wil uw bedrijfsprocessen stroomlijnen met Dynamics voor productiebedrijven?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Want met behulp van onze Dynamics software voor productiebedrijven kan ook u aan efficiëntie en productiviteit winnen, uw processen stroomlijnen en stevige grip op uw bedrijf krijgen. De geïntegreerde Dynamics voor productiebedrijven is vandaag de dag een noodzaak voor performante productiebedrijven.

Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn. 


Microsoft Dynamics voor productiebedrijven verhoogt uw efficiëntie

Als ook u de grootste efficiëntie- en productiviteitswinst wil realiseren, is 1 geïntegreerde Dynamics oplossing aan te bevelen. Deze software laat u toe om met 1 systeem al uw afdelingen, mensen en processen aan te sturen, om uw mensen het minste administratie te laten doen en om uw medewerkers op een vlotte manier de juiste informatie ter beschikking te stellen. En dit alles op een snelle en kostefficiënte manier, waarbij u de software voor u laat werken.

Dynamics voor productiebedrijven kan verschillende modules omvatten, zoals:

Calculatie

Verkoop

Bestelvoorstellen en aankoop

cRM

hrm

Productiebeheer

Bom

Financiën

Boekhouding

Planning

Services

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad

Urenregistratie

Scanning

WMS


.

Voordelen van Microsoft Dynamics voor productiebedrijven

Werken met Dynamics voor productiebedrijven biedt vele voordelen:

Gebruiksvriendelijk

Hip en modern

100% mobiel

Uitgebreid

Integreert met Office

Veel standaard

Betrouwbaar

Marktleider

Branche specifiek

Betaalbaar

Cloud of lokaal

Huur of koop

.

Hoe kan u best Dynamics voor productiebedrijven implementeren?

Het automatiseren van productiebedrijven vereist specifieke kennis en ervaring, en is complexer dan vele andere automatiseringen. Daarom is het raadzaam samen te werken met een bewezen leverancier met kennis en referenties in productie. Een partij waarvan u zeker kan zijn van de kwaliteit van de implementatie maar ook van de support achteraf, en die werkt volgens een beproefde methodologie en plan van aanpak. Offimac is zulk een partner!

Indien u nog verdere vragen heeft over Dynamics voor productiebedrijven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Zie hier hoe Dynamics productiebedrijven helpt

Software kant-en-klaar voor productiebedrijven

Bedrijven willen software die klaar is voor hun activiteiten. Zij willen snel resultaten zien. En zij houden niet van lange implementaties of partners die hun processen niet kennen. Met onze Dynamics software krijgt u heel wat kant-en-klare functionaliteiten aan een zeer betaalbare prijs. Het voordeel van onze Dynamics voor productiebedrijven is dat u meegeniet van al onze ervaring in uw sector en we dit toekomstgericht ook verder blijven uitbouwen voor u. Relevante innovaties en functies worden ingebouwd, zodat u in de toekomst ook voorop blijft.

Dynamics voor productiebedrijven werkt op elk toestel en overal!

Waar u zich ook bevindt, u kan werken met onze Dynamics software. Microsoft Dynamics voor productiebedrijven is zo ontworpen dat u het van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg of thuis kan u kiezen voor tablet of smartphone. En het leukste van al: u kan dat doen vanop elk besturingssysteem en toestel. Onze software werkt op Windows, Android en Apple. En de software past zichzelf automatisch aan. Mobiliteit kent geen grenzen meer, u hebt steeds uw informatie binnen handbereik en kunt steeds productief werken. Makkelijk toch!

In de cloud of lokaal, hoe u het wil

Microsoft Dynamics voor productiebedrijven is verkrijgbaar in vele vormen. En dit is een heel belangrijk voordeel. U kan beginnen met enkele users en modules in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan later probleemloos uitbreiden met meer users en modules. U kan in de cloud blijven of op lokale servers overgaan. Microsoft is de meest flexibele softwarepartner die klanten toelaat software te gebruiken zoals de klant het verkiest. Microsoft Dynamics voor productiebedrijven is er voor elk bedrijf van klein tot groot!

Met Dynamics voor productiebedrijven bent u zeker van groei

Microsoft investeert voortdurend in de verbetering van haar producten en het inbouwen van nieuwe technologie. In een wereld die steeds digitaal zal worden helpt Dynamics productiebedrijven mee te zijn met de evoluties in de digitale wereld. Zo bent u verzekerd van de groeimogelijkheden van uw bedrijssoftware!

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux