Microsoft Dynamics ERP Productie

U zit in productie en wil efficiënter werken?
U wil meer weten over Microsoft Dynamics ERP voor productie?
U wil de grip op uw processen vergroten door Microsoft Dynamics ERP voor productie?

Wij informeren u graag hierover. Want met behulp van onze geïntegreerde Microsoft Dynamics ERP voor productie en planning kan uw bedrijf heelwat aan efficiëntie en productiviteit winnen. En kan ook u (terug) meer grip op uw business krijgen. Meer nog: geïntegreerde ERP is vandaag de dag een noodzaak voor ieder modern productiebedrijf.

Dynamics NAV heet vandaag Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn. 


Wat kan onze Microsoft Dynamics ERP voor productie voor u betekenen?

Als u als productiebedrijf ook de grootste efficiëntie- en productiviteitswinst wil realiseren, is 1 geïntegreerd Microsoft Dynamics ERP pakket aan te bevelen. Deze ERP, is het instrument dat u toelaat om met 1 softwaresysteem al uw afdelingen, mensen en processen aan te sturen, om uw mensen het minste administratie te laten doen en om uw medewerkers op een vlotte manier de juiste informatie ter beschikking te stellen voor het uitvoeren van hun job. En dit alles op een kostefficiënte manier.

Microsoft Dynamics ERP voor productie kan verschillende modules omvatten, dewelke u volgens uw eigen wensen en behoeften kan implementeren. Volgende modules vindt u bij ons:

Calculatie

Verkoop

Bestelvoorstellen en aankoop

CRM

HRM

Productiebeheer

Offertebeheer

Financiën

Boekhouding

Planning

Grondstofbeheer

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad/Magazijn

Urenregistratie

Scanning

Mobiel werken

.
.
 De voordelen van Dynamics erp voor productie

 • Eén systeem – alle informatie 
 • Maximale automatisering = maximaal geld besparen 
 • Tijdswinst 
 • Efficiëntiewinst 
 • Minder fouten 
 • Minder personeel voor routinewerk = besparing 
 • Korter op de bal 
 • Hogere kwaliteit en klantentevredenheid 
 • Betere aankoop en stockbeheer = geld besparen + minder “slapend” geld 
 • Goede planning = minder stress + meer tevredenheid 
 • Sneller en juister factureren 
 • Korter opvolgen van betalingen 
 • Steeds juiste documenten bij de hand 
 • Totaaloverzicht + cijfers 
 • Professioneel en slagkrachtig 
 • Toekomstgericht 
 • Klaar voor lange termijn

Hoe de implementatie van Dynamics epr voor productie aanpakken?

Aangezien het automatiseren van productiebedrijven specifieke kennis vereist, is het raadzaam hiervoor samen te werken met een bewezen expert met ervaring in Microsoft Dynamics  ERP specifiek voor productie. Iemand met kennis en referenties, iemand waarvan u zeker kan zijn van de kwaliteit van de implementatie maar ook van de support achteraf, iemand die over een gedegen methodologie en plan van aanpak beschikt.

Meer info of vrijblijvend een afspraak vastleggen? Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u  op. 

ONLINE DEMO?

.

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co