Microsoft Dynamics 365: de nieuwe bedrijfssoftware van microsoft

Dynamics 365 is de naam voor de bedrijfssoftware van Microsoft. Ontdek er hier meer over! 

 

microsoft dynamics 365 business central on-premise: al 25 jaar op de markt

Business Central on-premise is de nieuwe naam voor de oplossing die al 25 jaar bestaat als Microsoft Dynamics NAV.

Microsoft Dynamics 365 Business Central on-premise is gewoon de nieuwe naam voor de versie 2019 van NAV (on-premise = NAV2019). Het is een oplossing die in 195 landen al 160.000 klanten telt. Dit product blijft groeien en is veruit het belangrijkste Dynamics 365-product. Het is een rijke oplossing met veel functionaliteiten voor tal van branches. Het is ook de moeder van andere Dynamics 365-sofware. Maar het heeft recent dus gewoon een nieuwere naam gekregen.

Klik hier voor meer info over deze oplossing en haar lange geschiedenis.

microsoft dynamics 365 business central online: nieuw sinds 2 april 2018

Dit is een nieuw, extra en standaard cloud product dat sinds 2 april 2018 verkrijgbaar is in 14 landen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central bouwt verder op het gebruiksvriendelijke Microsoft Office 365, dat door zeer veel mensen dagelijks met plezier gebruikt wordt. Microsoft wil alle Office 365-klanten ook met andere Microsoft bedrijfssoftware kennis laten maken. De bedoeling van Dynamics 365 Business Central is dus ook om geïntegreerde bedrijfssoftware aan Office 365-klanten aan te bieden op een herkenbare manier. Microsoft mikt met Dynamics 365 Business Central online ook erg op de vele startende en kleine ondernemingen die vanuit Office 365 naar meer software willen doorgroeien zonder meteen zware investeringen te moeten doen, of die schrik hebben voor te ingewikkelde toepassingen voor hun behoeften. Eenvoud en gebruiksgemak zijn zeer belangrijk in Microsoft Dynamics 365. Het is een groot pluspunt dat klanten in dezelfde vertrouwde Office stijl kunnen blijven werken terwijl Microsoft zorgt voor al de nodige integraties in de achtergrond.

 
Microsoft Dynamics 365 Business Central online voor kleine en middelgrote ondernemingen is 100% cloud software op Microsoft Azure. Al deze modules komen uit het moederpakket Microsoft Dynamics NAV (dat nu 'Business Central on-premise' heet), waarover u hogerop en ook elders op deze site meer leest.

In die zin is Microsoft Dynamics 365 Business Central eigenlijk geen compleet nieuwe software die vanaf nul gebouwd werd. Microsoft Dynamics 365 Business Central is geen revolutie maar een evolutie. Het is een oplossing die is samengesteld uit reeds bestaande Dynamics componenten, die op een andere manier verpakt werden om als doorgroei vanuit Office 365 te dienen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central past helemaal in de Microsoft visie van "mobile first, cloud first". Het is ook een strategisch product voor Microsoft, omdat men voortaan met de online-versie ook de kleinste ondernemingen vanaf 1 gebruiker met bedrijfssoftware kan helpen,  terwijl die vroeger Dynamics vaak te duur vonden. Microsoft wil met Dynamics 365 de drempel voor kleine bedrijven verlagen, en meegroeien met hun. Dynamics 365 Business Central is een belangrijke expansie voor Microsoft.

Net zoals alle Dynamics producten oogt Microsoft Dynamics 365 Business Central op allerlei toestellen hetzelfde:

 
De voordelen van Microsoft Dynamics 365 Business Central kunnen makkelijk samengevat worden:
  • Bouwt verder op het vertrouwde Office 365
  • Integreert standaard met Office Word, Excel en Outlook
  • Is zeer gebruiksvriendelijk
  • Is 100% cloud software, dus geen zorgen of kosten van servers
  • Is modulair zodat u kan beginnen en groeien hoe u wil
  • Is beschikbaar vanaf 1 user en dus ook voor kleine of startende bedrijven
  • Integreert ook standaard met andere Microsoft technologie
  • Zal zeker evolueren
  • Is strategisch voor Microsoft en dus ook een garantie voor u

Ontdek hier meer over Microsoft Dynamics 365:


Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics