microsoft dynamics heeft voortaan microsoft dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is de overkoepelende naam voor bedrijfssoftware van Microsoft. Onder deze naam vindt u verschillende producten terug die zich richten op bedrijfsadministratie, ERP en CRM.

Offimac is de 3de partner die in 1996 koos voor het implementeren van Navision in België. Offimac is hierdoor 1 van de meest ervaren Microsoft Dynamics partners, en beschikt over een uitgebreide waaier van kennis en sectorespecifieke toevoegingen voor Microsoft Dynamics 365. Voor Microsoft Dynamics zit u goed bij Offimac!

 

microsoft dynamics 365 is de marktleider in bedrijfssoftware voor kmo

Het Deense softwarehuis Navision werd in 2002 opgekocht door Microsoft en herdoopt tot Microsoft Dynamics NAV. Onder de vleugels van Microsoft groeide Dynamics NAV uit tot de wereldwijde marktleider in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het is een zeer goed pakket dat door 160.000 klanten in 195 landen gebruikt wordt. 

Klik hier voor meer info over deze oplossing en haar lange geschiedenis.

Microsoft Dynamics werd recent hernoemd in Microsoft Dynamics 365, en het product NAV werd in oktober 2018 hernoemd in Microsoft Dynamics Business Central on-premise.


Microsoft Dynamics 365 software automatiseert heel uw bedrijf

Microsoft Dynamics 365 software richt zich tot bedrijven van klein tot groot. Het is software die zowat alle afdelingen kan aansturen, van verkoop tot boekhouding. Het voordeel hiervan is dat medewerkers slechts 1 pakket hoeven aan te leren en zeer snel vertrouwd zijn met de software. Bovendien lijkt Microsoft Dynamics 365 software heel erg op Microsoft Office en werkt het er ook perfect mee samen.

De grote troeven van deze software zijn gebruiksvriendelijkheid, herkenbaarheid, productiviteit en rapportering.

Microsoft Dynamics 365 software is perfect geïntegreerd met Microsoft Excel, Word en Outlook wat zorgt voor een visueel zeer herkenbare software. Deze integratie maakt het pakket ook zeer gebruiksvriendelijk, want bijna iedereen gebruikt dagelijks Microsoft Office en zal daardoor ook snel op weg zijn met Dynamics 365. Werken met Microsoft Dynamics is dan ook zeer aangenaam, voelt goed aan en leert snel.

De productiviteit van uw medewerkers staat centraal in heel het systeem. Gebruikers moeten data slechts 1 maal ingeven en de Dynamics 365-software zorgt voor een verdere verspreiding van de informatie naar andere modules. Gedaan dus met klantengegevens in tal van pakketten te moeten bijhouden, u hoeft nog slechts 1 klantenbestand up-to-date te houden en iedereen binnen uw organisatie kan er dankbaar gebruik van maken. Door deze voorzieningen zal u ook meer rendement en efficiëntie in uw bedrijf realiseren, en uiteraard uw investering snel terugverdienen. Medewerkers moeten minder tijd steken in gegevens ingeven en kunnen zich concentreren op meer productieve taken ten behoeve van uw klanten.

Rapportering is een ander sterk pluspunt. Er zitten meer dan 100 standaardlijsten in de software, maar iedere gebruiker kan voor zichzelf heel makkelijk nog meer lijstjes en overzichten bijmaken. Haast alle data kan ook steeds naar Excel overgezet worden zodat u daarin ook de grafieken kunt aanmaken die u in Excel al gewoon bent. En mocht dat alles nog niet voldoende zijn, zijn er ook nog de extra krachtige rapporteringstools die Microsoft met PowerBI aanbiedt. Op die manier kan u voor iedere specifieke gebruiker in uw bedrijf de juiste rapportering aanbieden.

Een andere bijkomende kracht van het pakket zijn de sterke mobiele eigenschappen van het systeem. Microsoft Dynamics 365 Business Central on-premise draait op zowat elk toestel en op elk systeem. Of u nu op PC, laptop, tablet of smartphone wil werken, het kan. En bovendien kan het ook zowel op Windows, Apple als Android toestellen. Mobiliteit heeft dus geen geheimen meer, u kan van overal werken op Microsoft Dynamics 365 en zelfs vanuit tal van toestellen. En dit is echt iets wat mensen vandaag willen!

Zoals het moderne software past kan Microsoft Dynamics zowel op servers in uw bedrijf geïnstalleerd worden, of kan u dit ook helemaal vanuit de cloud gebruiken. U kan klein beginnen met enkele gebruikers of zelfs maar enkele afdelingen, en later doorgroeien naar meer. Ook dat kan. Uw Microsoft Dynamics 365 kan u laten groeien zoals u het wenst.

Meer info over de verschillende Microsoft Dynamics 365 software oplossingen vindt u op deze link.

Vindt u niet alles wat u wenst standaard in de Dynamics 365 software? Geen probleem. Er zijn duizenden Dynamics add-ons en apps van partners zoals Offimac op de markt die kant-en-klaar zijn voor vele zeer specifieke sectoren. Bij Offimac vindt u zo onder andere Dynamics add-ons voor bouw, installatie, verhuur, services, HRM en vele andere sectoren. Meer info over de Offimac oplossingen voor specifieke sectoren leest u op deze link. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk wat maatwerk te laten aanbrengen bovenop al de standaarden als u dit wil. Functioneel kan u uw Microsoft Dynamics software dus ook helemaal op uw wens laten inrichten.

Microsoft Dynamics 365 software omvat onder meer modules voor volgende afdelingen:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

scanning

magazijnbeheer
...

Waarom kiezen klanten voor Offimac als uw dynamics 365- partner?

  •  Offimac is al 35 jaar lang ERP-specialist
  •  Offimac is 1 van de eerste Microsoft Dynamics partners in België    
  •  Gespecialiseerde modules voor tal van sectoren in huis
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  Totaaloplossingen van A tot Z
  •  ISO gebaseerd garandeert u een professionele aanpak
  •  Zeer tevreden en trouwe klanten!

 

bekijk hier meer van Microsoft Dynamics 365 software

.

 

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux