Dynamics ERP voor de bouw

U wilt weten hoe bouwbedrijven sneller en efficiënter kunnen werken?
U zoekt gebruiksvriendelijke ERP voor de bouw?
Hebt u al gehoord van Microsoft Dynamics ERP voor de bouw?
Wedden dat uw rendement verhoogt met onze Dynamics ERP voor de bouw?

Zowel voor kleine als grotere bouwbedrijven is de bouwmarkt steeds uitdagender en veeleisender, en wordt de administratie steeds maar complexer. Er is niet alleen druk op de marges en prijzen, maar alles moet steeds sneller, veiliger en goedkoper. Tegelijk neemt de administratie en regelgeving ook toe, wat een bijkomende uitdaging is om goed te beheren. Ook de zoektocht naar goed personeel is een veel gehoorde uitdaging in de bouw. De risico’s en kosten voor bouwondernemers zijn echt niet gering vandaag de dag. Met onze gespecialiseerde Microsoft Dynamics ERP voor de bouw kan u heel wat efficiëntieverbetering en productiviteitswinst boeken terwijl uw administratie zo slank mogelijk blijft.

Kijk hier naar filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn. 


Wat doet onze Microsoft Dynamics ERP voor de bouw precies?

Onze geïntegreerde ERP voor de bouw laat u toe meer te doen met minder. Deze software laat u toe al uw afdelingen, mensen en bedrijfsprocessen aan te sturen vanuit 1 software, en dit alles met een minimum aan intypwerk en administratie. Uw mensen moeten geen overtollige werk meer doen, onze Dynamics ERP voor de bouw zorgt ervoor dat uw mensen, middelen en machines goed op elkaar afgestemd zijn. De informatie wordt beter gedeeld binnen uw bedrijf zodat u met minder kosten ook meer grip zult krijgen. Informatie van de calculatie geraakt automatisch tot bij de projectleiding, boekhouding en werfopvolging. Op elk moment beschikt u over een up-to-date nacalculatie en sterke rapportering per werf. U zal beter kunnen plannen. Informatie over de planning en personeel wordt beter gedeeld met anderen. En een betrouwbare financiële opvolging is het sluitstuk voor het goed bestuur van bouwbedrijven.

Zie hierbij enkele van de modules uit onze Dynamics ERP voor de bouw :

Calculatie

Verkoop

Bestelvoorstellen en aankoop

CRM

HRM

Projectbeheer

Contractbeheer

Financiën

Boekhouding

Planning

Onderaanneming

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad/magazijn

Urenregistratie

Koppeling soc. Secretariaat

Vorderingsstaten

.
.
Voordelen van onze ERP voor de bouw?

 • Laat u verrassen door de vele voordelen die dit ERP-systeem biedt:

Gebruiksvriendelijk

Hip en modern

100% Mobiel

Uitgebreid

Integreert met Office

Veel standaard

Betrouwbaar

Marktleider

Branche specifiek

Betaalbaar

Cloud of lokaal

Huur of koop


  .

  Hoe Dynamics ERP voor de bouw software implementeren?

  Op basis van 35 jaar ervaring raden wij u aan u te laten begeleiden door een partner met bewezen ervaring in ERP voor de bouw , want dat is ook uw beste garantie op succes. Wij bij Offimac zijn zulk een betrouwbare ERP softwarepartner. Wij werken volgens ISO9001-normen om goede Dynamics ERP software voor de bouw te maken, implementeren en ondersteunen. Daarnaast werd onze software door Microsoft zelf uitgetest en erkend met het CfMD-kwaliteitslabel. Deze twee kwaliteitslabels onderscheiden ons ook van alle andere ERP voor de bouw verkopers in België.

  Wij zijn een softwarepartner die Dynamics ERP voor de bouw projecten degelijk aanpakt en tot een succesvol einde brengt. Wij houden ons aan afspraken. Meer dan goede verkopers zijn wij goede uitvoerders. En wij hebben software voor de bouw die ons echt onderscheidt, zoals zeer sterke planningssoftware voor Dynamics.

  Voor meer vragen over Microsoft Dynamics ERP voor de bouw: aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ontdek hier Dynamics ERP software:

.
Dynamics ERP voor de bouw is klaar

Bouwbedrijven willen software die gebruiksklaar is. Zij houden niet van lange implementaties of partners die de bouw niet kennen. Met onze Dynamics ERP voor de bouw krijgt u gebruiksklare software aan een zeer betaalbare prijs. Met onze ERP software geniet u ook mee van al onze jarenlange ervaring in de bouw. Bovendien beschikken wij over een ruim partnernetwerk van collega’s die extra functionaliteiten voor de bouw ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan software voor tracering, scanning, documentbeheer, planning en andere toepassingen. Wij zijn lid van een netwerk van meer dan 250 Dynamics partners wereldwijd, waar wij ook buitenlandse oplossingen voor uw bedrijf kunnen betrekken. Voor Dynamics ERP voor de bouw zit u bij ons aan het juiste adres!

Onze Dynamics ERP voor de bouw werkt van overal

Waar u zich ook bevindt of welk toestel u op dat moment ook gebruikt, u zal kunnen werken met onze Microsoft Dynamics ERP voor de bouw. Deze software is immers zo ontworpen dat u van overal en vanop elk toestel kunt werken. Zit u aan uw bureau hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Mensen op de baan of op de werf, collega’s die thuiswerken of andere mobiele medewerkers kunnen via tablet of smartphone data te consulteren. Onze Microsoft Dynamics ERP voor de bouw draait op Windows, Android en Apple. Overal mobiel, dat is wat onze klanten willen.

ERP voor de bouw in de cloud of lokaal: beide zijn mogelijk

Microsoft Dynamics software is verkrijgbaar in vele formules. U kan beginnen met enkele users en modules. U kan later probleemloos uitbreiden met meer users en modules. U kan in de cloud werken of op lokale servers. En u kan ook omschakelen tussen servers als u dat wil. Onze Microsoft Dynamics ERP voor de bouw is gewoon erg flexibel.

Software die met uw bedrijf meegroeit, ook in de toekomst

Microsoft investeert voortdurend in nieuwe technologie en nog betere producten. In een wereld die steeds meer digitaal wordt helpt Microsoft bedrijven zoals het uwe mee te zijn maar ook mee te blijven in het digitale tijdperk. Microsoft zorgt er voor dat u ook in de toekomst over een krachtig ERP systeem beschikt!


ONLINE DEMO?

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent