Dynamics ERP software die u zal verbazen!

U wil efficiënter werken en kosten besparen?
U wil meer weten over ERP?
Laat Dynamics ERP software u dan verrassen!

ERP is een visie

ERP is de afkorting van Enterprise Resource Planning, en is een must voor ieder bedrijf. 

En ERP is bedrijfssoftware. Maar wat ERP bijzonder maakt is dat het geïntegreerde, overkoepelende software is. ERP is dus geen software voor 1 afdeling alleen, maar een platform om al uw afdelingen mee aan te sturen.

Het systeem heeft modules voor elke afdeling. De ERP software verbindt al deze afdelingen en modules met elkaar en integreert ze op 1 database. Deze database is het centrale informatiehart voor heel uw bedrijf, in tegenstelling tot aparte softwarepakketten, die meestal ook elk apart hun eigen databank hebben. In de praktijk zal er in een systeem als dit dus ook maar 1 klantenbestand zitten, dat zowel door de boekhoud- als alle andere afdelingen gebruikt wordt.

Ook al zijn er verschillende modules beschikbaar, alle modules zien er grafisch hetzelfde uit, wat het gebruikers aangenaam maakt en hun productiviteit stimuleert. Daarnaast zit er ook éénzelfde logica in elke module wat het gebruik ook vergemakkelijkt.

ERP is niet alleen een term, maar vooral ook een visie. Een visie op automatisering en integratie. Een visie om al uw bedrijfsdata te ontsluiten via 1 softwareplatform. U hoeft niet meteen al uw bestaande software overboord te gooien of al uw afdelingen op één software te zetten, u kan dit gefaseerd doen. Zolang het finaal maar de doelstelling is iedereen in uw bedrijf met elkaar te verbinden in plaats van eilanden van informatie te creëren. Want ERP is ook “verbinden” en “groeien met visie”. 

ERP is een belangrijk instrument om uw bedrijfsprocessen mee aan te sturen. En ERP biedt voordelen naar efficiëntie, onderhoud, kosten en beheer.

 

onze ERP software: Dynamics ERP software

Al sinds 1982 is onze firma actief . En Dynamics ERP software weerspiegelt onze jarenlange ervaring in ERP software in vele sectoren.

Dynamics ERP software is flexibel en modulair opgebouwd. U kan kiezen met welke modules u wil starten en u kan uitbreiden wanneer u wil. Wij zorgen ervoor dat uw software steeds geïntegreerd blijft en communiceert met elkaar.

Onze Dynamics ERP software is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Vandaag heet Dynamics NAV Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn. 

Hieronder ziet u een filmpje over ERP

 

Dynamics ERP software omvat onder meer de volgende modules

Calculatie​

Verkoop

Bestelvoorstellen

CRM

HRM

Productiebeheer

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

Planning

Services

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad

Urenregistratie

Scanning

WMS

 

Dynamics ERP software verhoogt uw efficiëntie

Dynamics helpt bedrijven efficiënter werken en meer doen met minder.

Enkele van de voordelen van Dynamics ERP software zijn:

  • Reduceert uw administratie tot een minimum
  • Weinig tot geen dubbelwerk nodig, laat Dynamics ERP software voor u werken
  • Informatie wordt naadloos gedeeld tussen afdelingen en mensen
  • Zo weinig mogelijk onderhoud nodig
  • Efficiëntiewinst
  • Korter op de bal spelen, niet wachten op informatie
  • Beter overzicht
  • Overkoepelende rapportering over alle afdelingen heen
  • Dynamics ERP software helpt u heel uw bedrijf aan te sturen

Waarom Dynamics ERP software als uw ERP?

Zeer herkenbare, gebruiksvriendelijke ERP

Microsoft investeert zeer veel in gebruiksvriendelijke toepassingen, en Dynamics ERP software ziet er zeer herkenbaar Microsoft uit. Deze herkenbare interface geeft gebruikers een vertrouwd en comfortabel gevoel, en vergemakkelijkt het werken met ERP. Herkenbare ERP zorgt voor rendabele ERP en tevreden klanten!

Continuïteit en innovatie verzekerd

Dynamics ERP software is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Microsoft is ’s werelds grootste softwarebedrijf en staat borg voor innovatie, groei en continuïteit van al haar oplossingen. Microsoft garandeert ook een veilige toekomst voor uw ERP.

Integratie met Microsoft Office is standaard aanwezig

Wereldwijd gebruiken meer dan 90% van de bedrijven dagelijks Microsoft Office producten. Dynamics ERP software integreert naadloos met Word, Excel en Outlook en zorgt ervoor dat u makkelijk informatie tussen uw ERP en Office kan uitwisselen. Werken met Dynamics ERP software is een plezier!

Wordt verkocht en ondersteund in meer dan 100 landen

Microsoft Dynamics wordt internationaal in vele landen verkocht en boekhoudkundig aangepast aan de lokale wetgevingen. Wereldwijd zijn er duizenden partners actief. Dit maakt dan ook dat Dynamics ERP software in vele landen gekocht kan worden en er overal, in elk land, uniform uitziet. Deze ERP software is zeker een ideaal platform voor bedrijven met internationale ambities, veraf of dichtbij. Of hebt u liever een aparte ERP voor elk land apart zonder dat u enige softwarekost kunt delen of verminderen?

Wereldwijd de meest verkochte ERP voor de KMO en MKB

Microsoft Dynamics is met 100.000 klanten de meest verkochte ERP software voor kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd. En heeft daarnaast ook een uitgebreide klantenbasis in de Benelux. U kan gerust zijn over de technische maar ook financiële fundamenten van Dynamics ERP software!

ERP van 1 tot 250 gebruikers

Dynamics ERP software is inzetbaar van klein tot middelgroot bedrijf

Dynamics software is inzetbaar in elk bedrijf, in elke sector

Iedere organisatie heeft klanten en medewerkers. En net dat zijn ook de 2 basiselementen van Dynamics ERP software. Per sector en per proces kan u vervolgens verdere specifieke modules van Dynamics software inschakelen, zoals bijvoorbeeld projecten, services, groothandel, productie, supply chain en zo meer.

Sectorspecifieke modules beschikbaar

Wij beschikken ook over sectorspecifieke modules voor Dynamics ERP software. Deze zijn kant-en-klaar en snel inzetbaar, en geven een voorsprong in tal van sectoren.

Onbeperkt aantal bedrijven en afdelingen

U kan met Dynamics ERP software een onbeperkt aantal bedrijven en afdelingen aansturen, hoe divers ook. Daardoor kan u makkelijk kosten delen, het overzicht behouden en optimaliseren. U moet niet investeren in te veel diverse softwarepakketten, maar u kan optimaliseren.

Ruime keuze aan modules

U kan klein starten en groeien in Dynamics software u hoeft geen zware installatie te voltooien.

Kan lokaal of in de cloud

Dynamics ERP software kan u vanop meerdere plaatsten gebruiken en laten installeren.

Draait op Windows, Apple en Android

Er zijn 3 clients beschikbaar voor onze ERP: windows client, web client en tablet client. U kan deze probleemloos door elkaar gebruiken.

De bedrijfssoftware met het meeste aantal modules en apps ter wereld

Microsoft Dynamics ERP is de bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote bedrijven met het meest aantal modules en apps ter wereld. Daardoor kunnen wij uw Dynamics oplossing dus ook heel makkelijk uitbreiden met extra functionaliteiten die u wil.

Apps voor Windows, Apple en Android mogelijk

Dynamics ERP software kan ook op uw smartphone en tablet werken dankzij ons app platform.

Standaardisatie, flexibiliteit en maatwerk mogelijk

Dynamics software is een gestandaardiseerde oplossing, maar laat nog steeds inrichting op maat en zelfs specifiek maatwerk toe als u wil . Met Dynamics zit u niet vast en hebt steeds vrijheid naar aanpassing van uw ERP.

Betaalbare ERP

Dynamics is goedkoper dan u denkt. 

   

.
Hoe Dynamics ERP software implementeren?

ERP implementeren vereist specifieke kennis en ervaring. Het is raadzaam samen te werken met een bewezen leverancier met kennis en referenties. Een partij waarvan u zeker kan zijn van de kwaliteit van de implementatie maar ook van de support achteraf. Vertrouw op ons bedrijf met 38 jaar ervaring in ERP, dat werkt volgens een beproefde methodologie en geheel conform ISO9001.

Wij zijn een heel betrouwbare ERP partner voor uw bedrijf!

Hoeveel kost Dynamics ERP software?

Dynamics ERP software heeft een modulaire prijsstructuur, waarbij de prijs bepaald wordt door het aantal users en de specifieke modules die u wenst. Daarnaast kan u deze ERP in verschillende licentieformules verkrijgen (aankoop, huur, financiering, cloud, …). Op basis van al deze parameters wordt uw prijs bepaald.

Als algemene leidraad kunnen we echter stellen dat Dynamics ERP software steeds minimaal €5.000 kost.

Laat u echter voor uw ERP-project niet alleen leiden door de kostprijs bij aanschaf, kijk ook naar de kwaliteit en langere termijn. Op basis van onze 38 jaar ervaring kunnen wij u garanderen dat wat in ERP in het begin soms goedkope software lijkt, op termijn vaak een dure oplossing kan zijn. Technische fundamenten, flexibiliteit, aanpasbaarheid, apps, mogelijkheden tot maatwerk en andere factoren zijn zeker ook belangrijk en bepalen mee hoe lang u van uw ERP zult kunnen genieten. Uw ERP is een betrouwbaar werkmiddel voor jaren, durf voor uw keuze van ERP dus ook denken in termen van 5-10 jaar.

Brengt Dynamics software uw bedrijf geld op?

Dat is uiteraard de bedoeling!

Tal van internationale studies tonen aan de investeren in ERP leidt tot 10% en meer efficiëntiewinst. U kan dus ook zelf uitrekenen wat het uw bedrijf zou opbrengen indien u bijvoorbeeld 10% minder personeelskosten (inclusief overhead) zou hebben.

Daarnaast maakt Dynamics ERP software ook tal van andere besparingen mogelijk zoals efficiënter en goedkoper inkopen, minder voorraad, sneller leveren, sneller factureren, betere opvolging van betalingen, geen dubbelwerk of overtollige administratie, betere planning en nog vele andere voordelen.

Wij bezorgen u graag een ROI berekening op maat van uw Dynamics ERP software project.

Hoe lang duurt een implementatie van Dynamics ERP software?

Dynamics ERP software implementeren kan heel snel gaan, maar de duurtijd van een implementatie hangt onder meer af van het aantal modules dat u wenst te gebruiken. Hoe meer modules, hoe langer. En hoe complexer de inrichting voor uw bedrijf ook is, hoe langer de implementatie ook zal zijn.

Een implementatie in termen van dagen en weken is soms mogelijk, maar globaal genomen moet u toch rekening houden met 3-6 maanden kalendertijd voor een implementatie. 

Vragen of volgende stappen voor uw Dynamics ERP software?

Wil u meer weten over onze oplossing? Bel of mail ons!

Wij informeren u graag en verbinden u eventueel door met een Dynamics ERP software implementatiepartner in uw land.


ONLINE DEMO?

.BEKIJK HIER MEER VAN MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL SOFTWARE

.

.

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac