Dynamics ERP Dienstverleners

U bent dienstverlener en wil efficiënter werken?
U wil meer grip en controle door Microsoft Dynamics ERP?
U bent op zoek naar specifieke Dynamics ERP voor dienstverleners?

Dynamics ERP dienstverleners zijn gespecialiseerd in het verlenen van diensten omtrent Microsoft Dynamics ERP. Deze diensten kunnen slaan op Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics 365 of Microsoft Dynamics AX. Al deze Dynamics ERP dienstverleners zullen u graag helpen om uw efficiëntie te verbeteren en aan productiviteit te winnen. Maar wij met Offimac hebben net iets meer te bieden.

Vandaag heet Dynamics NAV Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn. 


Dynamics ERP voor dienstverleners is ook een specifieke ERP-oplossing

Microsoft Dynamics ERP voor dienstverleners is ook een specifieke ERP voor dienstverleners. Als u als dienstverlener ook de grootste efficiëntie- en productiviteitswinst wil realiseren, is de installatie van 1 geïntegreerde ERP aan te bevelen in uw onderneming. Microsoft Dynamics ERP voor dienstverleners laat u toe om met 1 softwaresysteem al uw afdelingen, mensen en opdrachten aan te sturen, om uw mensen het minste administratie te laten doen en om uw medewerkers op een vlotte manier de juiste informatie ter beschikking te stellen.

Onze Microsoft Dynamics ERP voor dienstverleners kan verschillende modules omvatten, dewelke u volgens uw eigen wensen en behoeften kan implementeren. Hieronder vindt u enkele van deze modules uit onze ERP-oplossing:

Calculatie

Verkoop

Bestelvoorstellen en aankoop

CRM

HRM

Projectbeheer

Vorderingsstaten

Financiën

Boekhouding

Planning

Services

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad

Urenregistratie

Mobiele software

Track & Trace

.
.
Wat zijn voordelen van Microsoft Dynamics ERP voor dienstverleners

  • Laat u verrassen door de vele voordelen die dit ERP-systeem biedt:

Gebruiksvriendelijk

Hip en modern

100% Mobiel

Uitgebreid

Integreert met Office

Veel standaard

Betrouwbaar

Marktleider

Branche specifiek

Betaalbaar

Cloud of lokaal

Huur of koop


    .

    Hoe kan u Microsoft Dynamics ERP voor dienstverleners professioneel implementeren?

    Offimac is een gespecialiseerd firma met ervaring en specifieke oplossingen in Microsoft Dynamics ERP voor dienstverleners, een partner met bewezen kennis en ervaring terzake. Wij werken professioneel volgens ISO9001 en besteden grote zorg aan kwaliteitsborging. Bij ons kunt u zeker dat wij niet alleen goede Microsoft Dynamics ERP voor dienstverleners maken, maar ook dat wij dit op een professionele manier in uw onderneming zullen implementeren.

Bekijk hier meer van Microsoft Dynamics ERP:

.
Onze Dynamics ERP voor dienstverleners is kant-en-klaar:

Dienstverleners willen software die ingericht is op hun activiteiten. En zij houden niet van lange implementaties of partners die hun business niet kennen. Met onze Dynamics ERP voor dienstverleners krijgt u heel wat kant-en-klare functionaliteiten aan een zeer betaalbare prijs. Het voordeel van onze software is dat u meegeniet van al onze ervaring in uw sector en we dit toekomstgericht ook verder blijven uitbouwen voor u. Relevante innovaties en functies worden ingebouwd, zodat u in de toekomst ook voorop blijft.

Onze Dynamics ERP voor dienstverleners werkt op elk toestel

Waar u zich ook bevindt, u kan werken met onze Dynamics ERP voor dienstverleners. Microsoft Dynamics software is zo ontworpen dat u het van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg of thuis, dan kan u kiezen voor tablet of smartphone. En bovendien kan u dit doen van op elk Windows, Android en Apple toestel. Mobiliteit is kenmerkend voor onze Dynamics software.

In de cloud of lokaal, hoe u het wil

Onze Dynamics ERP voor dienstverleners kan werken in de cloud of op op lokale servers. U kan beginnen met enkele users en modules in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan later probleemloos uitbreiden met users en modules. U kan in de cloud blijven of op lokale servers overgaan. Microsoft is de meest flexibele softwarepartner die klanten toelaat software te gebruiken zoals de klant het verkiest. Microsoft Dynamics ERP is er voor elke dienstverlener van klein tot groot!

Met Dynamics ERP bent u verzekerd van groei

Microsoft investeert voortdurend in de verbetering van haar producten en het inbouwen van nieuwe technologie. In een wereld die steeds meer digitaal is helpt Dynamics u mee te zijn met de evoluties in de digitale wereld. Met Microsoft Dynamics ERP voor dienstverleners bent u verzekerd van de groeimogelijkheden van uw bedrijf!


ONLINE DEMO?

.

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux